Γυναίκες: Εύκολη επικράτηση

Η πολύ καλή πορεία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή συνεχίστηκε και σήμερα αφού κέρδισαν στο Ιβανώφειο τον Αχιλλέα ΚΟΘ με 62-45. Οι παίκτριες του Γιώργου …

Ηρακλής

Η πολύ καλή πορεία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή συνεχίστηκε και σήμερα αφού κέρδισαν στο Ιβανώφειο τον Αχιλλέα ΚΟΘ με 62-45.

Οι παίκτριες του Γιώργου Κιτσολέρη δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι και όντας πολύ άστοχες, κατάφεραν να σημειώσουν μόνο έξι πόντους στη πρώτη περίοδο. Στο 10’ ήταν πίσω στο σκορ με 13-6. Όμως από εκείνο το σημείο και μετά οι κυανόλευκες με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και πίεση σε όλο το γήπεδο κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν και στη συνέχεια να πάρουν και το προβάδισμα. Στο ημίχρονο ήταν έξι πόντους μπροστά, 25-19.

Στις δύο επόμενες περιόδους, οι παίκτριες του Ηρακλή έλεγχαν πλήρως το ρυθμό του παιχνιδιού και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο την αντίπαλη ομάδα να μπει στη διεκδίκηση της νίκης. Έτσι έφτασαν εύκολα στην επικράτηση που τους διατήρησε στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα δεκάλεπτα: 6-13, 25-19, 46-30, 62-45.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κιτσολέρης-Νίκου): Τζαμαρία, Παυλίδου 4, Κανταρά Γ. 17, Γκλεζάκη, Κασάπη 9(1), Κανταρά Κ. 12(1), Κωνσταντινίδου 2, Παπαζαχαρίου, Τζανή, Αναστασιάδου 6, Αδαμίδου 12.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΘ (Ντάγιος): Βογιατζή, Παντελίδου 7, Κυλινκαρίδου 7(1), Καντιλτσόγλου, Μπενάκη 1, Αξεχέρογλου 5(1), Μπάλκογλου 12(3), Αθηανά 2, Κρακασίδου 7(1), Βοεδάκη 4.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top