ΣΧΟΛΙΟ: “Διώξτε τώρα τις σκιές”

“Το ανάθεμα είναι το πιο εύκολο πράγμα. Φταίει αυτός, φταίει ο άλλος και τελειώνει. Επίσης το πιο εύκολο είναι να βάλεις κάποιον τρίτο στη …

Ηρακλής

“Το ανάθεμα είναι το πιο εύκολο πράγμα. Φταίει αυτός, φταίει ο άλλος και τελειώνει. Επίσης το πιο εύκολο είναι να βάλεις κάποιον τρίτο στη μέση και να τον υποχρεώνεις (επειδή εσύ σιωπάς) να δώσει δίκιο ή στη μια ή στην άλλη πλευρά που αντιπαρατίθεται. Κι αυτό δεν είναι σωστό. Η διοίκηση και οι παίκτες του Ηρακλή έχουν καταφέρει να βάλουν τον κόσμο στη μέση και να τον υποχρεώνουν να δώσει δίκιο ή άδικο στους μεν ή στους δε.

Στο οικονομικό αναφερόμαστε βεβαίως. Είναι η δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν που αμφότεροι αναζητούν δια της πλαγία οδού λύση, χωρίς όμως από πριν να φροντίσουν να τα συζητήσουνε μόνοι τους. Είχε προηγηθεί εκείνη η… αλληλογραφία ανακοινώσεων μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, στις 4 Δεκεμβρίου. Τότε, σε σχετικό σημείωμα, αναφέραμε ότι… «αλήθεια, τον κόσμο τον ενδιαφέρει το σε ποιον θα δώσει δίκιο ή το πώς η ομάδα θα επανέλθει με πάθος»; Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να επαναλάβουμε το ίδιο διότι το επαναλαμβανόμενο λάθος συγχύζει. Οι παίκτες κρύφτηκαν πίσω από τη συζήτηση των αποδυτηρίων. Είπανε απλώς, ό,τι βγει προς τα έξω, ας βγει, από το πιο απλό μέχρι το πιο τραβηγμένο, έτσι κι αλλιώς θα γίνει γνωστό ότι μιλήσαμε για το οικονομικό, να το πάρουνε κάποιοι το μήνυμα.

Η διοίκηση από την πλευρά της, τσαντίστηκε με τους παίκτες, πέρασε προς τα έξω ότι άλλες οι οφειλές της προηγούμενης σεζόν, άλλες της τρέχουσας, κανείς όμως από τους δύο δεν προτίμησε τον δημόσιο λόγο και τα ξεκάθαρα λόγια. Πολλά τα μπούρου-μπούρου πίσω από τις πλάτες. Όχι κύριοι. Όχι κύριοι της διοίκησης, όχι αρχηγοί της ομάδας που θα πρέπει να εκφράζετε τα αποδυτήρια. Στον Ηρακλή ανήκετε όλοι. Δεν γίνεται έτσι. Ούτε με μισόλογα, ούτε με υπονοούμενα, ούτε με γρίφους και αινίγματα. Δεν μπορείτε να βάζετε τον κόσμο να αποφασίζει ποιος έχει δίκιο χωρίς κανείς από τους δυο σας να μην του λέει ξεκάθαρα τι συμβαίνει. Η ομάδα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έδειξε ξεκάθαρα επηρεασμένη από το κλίμα που δημιουργήθηκε. Ποιος φταίει για αυτό; Ο κόσμος; Όχι βέβαια. Επιτέλους, βάλτε ένα τέλος στις σκιές, συναντηθείτε, μιλήστε καθαρά και δώστε σε όλους απαντήσεις. Αν δεν το έχετε καταλάβει, από την ίδια πλευρά οφείλετε να είστε όλοι”.

Το σχόλιο είναι του Γιάννη Πάγκου στο www.exedrasports.gr.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top