Συζητήσεις, πληρωμές και τόνωση ηθικού

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ηρακλής και οι κινήσεις της για την επόμενη μέρα έχουν έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, αφού γίνεται αντιληπτό πως το …

Ηρακλής

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ηρακλής και οι κινήσεις της για την επόμενη μέρα έχουν έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, αφού γίνεται αντιληπτό πως το να παραμείνει η ομάδα στην Α1 μοιάζει ουτοπικό.

Έτσι, ο πρόεδρος της εταιρίας Μάκης Σαρλής, με τον χορηγό της ομάδας, Γιώργο Γαλανό είχαν σήμερα σειρά συζητήσεων με παίκτες και ατζέντηδες. Σημαντικότερο θέμα είναι η παραμονή του Βλάντο Πέτροβιτς που φαίνεται πως επιτυγχάνεται με τον ελληνοποιημένο φόργουορντ να δείχνει και αυτός καλή διάθεση.

Παράλληλα, υπήρξαν κουβέντες με άλλους δύο παίκτες, τους Σμους Πάρκερ και Άρβιντας Εϊτουταβίτσιους. Στον Αμερικανό γκαρντ μεταφέρθηκαν οι προτροπές της διοίκησης σε μια προσπάθεια να του τονώσουν το ηθικό και να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο στον αγώνα με τον Κολοσσό. Όσο για τον Λιθουανό άσο, και σε αυτόν κατέστη σαφές πως πρόθεση της ομάδας είναι να τον διατηρήσουν στο ρόστερ ως το τέλος της περιόδου. Μάλιστα, του δόθηκε και ένα χρηματικό ποσό.

Σχετικά Άρθρα

Χάτσερ: “Ηρακλής σημαίνει τεράστια ιστορία και φανατικός κόσμος!”

Μπάσκετ

Back to Top