Το σχόλιο του Παναγιώτη Διλμπέρη

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης σχολίασε στην BLUEARENA τα όσα διαπίστωσε στην κυριακάτικη αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Αστέρα Τρίοπολης: «Το δυσάρεστο αποτέλεσμα της εντός έδρας ισοπαλίας με …

Ηρακλής

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης σχολίασε στην BLUEARENA τα όσα διαπίστωσε στην κυριακάτικη αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Αστέρα Τρίοπολης:


«Το δυσάρεστο αποτέλεσμα της εντός έδρας ισοπαλίας με τον Αστέρα Τρίπολης, προέκυψε από δύο σημαντικές παραμέτρους. Στην επιλογή του προπονητή να μην εμπιστευτεί ένα σχήμα ανάλογο με εκείνο του αγώνα των Σερρών, που πήγε τόσο καλά και ήταν τόσο αποτελεσματικό, δηλαδή ένα σχήμα με πολλούς περιφερειακούς (ίσως με την προσθήκη του Επαλέ, λόγω απουσίας του Μαχόπ) και – αντιθέτως – προτίμησε την επαναφορά του Γιάκομπ, ο οποίος – όπως έχουμε επανειλημμένως τονίσει – μπλοκάρεται με ευχέρεια από την αντίπαλη άμυνα.


Η δεύτερη παράμετρος έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ομάδα δεν είχε την – απαραίτητη – ηρεμία και την υπομονή στο παιχνίδι της, στοιχεία, που – πολύ σωστά – ο προπονητής είχε επισημάνει πριν τον αγώνα. Όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο και από αποδυτήρια, αντιλαμβάνονται ότι στην ύπαρξη αυτής της αδυναμίας επηρέασε σημαντικά το εσωτερικό ζήτημα της ομάδας, που την απασχόλησε τις τελευταίες μέρες.


Πέρα από τη λογική ότι ο Ηρακλής, έτσι όπως είναι διαμορφωμένος αγωνιστικά, μπορεί να πάρει ευκολότερα εκτός έδρας βαθμούς, από ό,τι εντός έδρας, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί και να εκμεταλλευτούμε τα επόμενα παιχνίδια του Καυτανζογλείου, ώστε να τελειώσουμε με το θέμα της βαθμολογίας, χωρίς περαιτέρω περιπέτειες. Όλοι οι υπολειπόμενοι αγώνες είναι δύσκολοι και οφείλουμε να τους αντιμετωπίσουμε αναλόγως», κατέληξε ο Παναγιώτης Διλμπέρης

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top