Η “απεργία” και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Το πρωί της Παρασκευής, παραμονές ενός σημαντικού αγώνα, δημιουργήθηκε (αρνητικός) ντόρος γύρω από τον Ηρακλή. Αφορμή αποτέλεσαν δημοσιεύματα που γνωστοποιούσαν την “απόφαση” των παικτών να …

Ηρακλής

Το πρωί της Παρασκευής, παραμονές ενός σημαντικού αγώνα, δημιουργήθηκε (αρνητικός) ντόρος γύρω από τον Ηρακλή. Αφορμή αποτέλεσαν δημοσιεύματα που γνωστοποιούσαν την “απόφαση” των παικτών να μην προπονηθούν την Δευτέρα, εξαιτίας των χρημάτων που έχουν λαμβάνειν από τη διοίκηση.

Το γεγονός ότι σήμερα (14/2) έγινε προπόνηση, είναι βέβαιο ότι θα περάσει στα ψιλά. Είναι ζήτημα αν θα φιλοξενηθεί καν στα ρεπορτάζ. Το… έργο άλλωστε στον Ηρακλή είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Παίκτες κρυμμένοι πίσω από την γενικότητα των… “αποδυτηρίων” προσπαθούν να περάσουν την γραμμή τους. Μία πρόταση 1-2 παικτών, την “βάφτισαν” απόφαση.

Από την Παρασκευή είχαμε καταγράψει ότι στα αποδυτήρια υπάρχουν μουρμούρες από τους ποδοσφαιριστές που άνηκαν και πέρσι στην ομάδα. Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουν εισπράξει -ίσως και- περισσότερα χρήματα απ’ όσα πήραν πέρσι ολόκληρη την περίοδο, ωστόσο “πατάνε” στο γεγονός ότι ακόμη τους οφείλονται χρήματα.

Η διοίκηση οφείλει θα κάνει ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Να πάει στα αποδυτήρια και να ενημερώσει τους παίκτες για ότι ακριβώς συμβαίνει στο οικονομικό και (το κυριότερο) πότε θα τους δοθούν τα υπόλοιπα χρήματα. Γιατί είναι βέβαιο ότι θα τα εισπράξουν όλα. Όπως έχουμε όλοι αντιληφθεί, σε κανένα άλλο επάγγελμα δεν είναι υπάρχει μεγαλύτερη εξασφάλιση για τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί. Κανένας παίκτης δεν έχασε ούτε ευρώ από τα δεδουλευμένα. Ίσα-ίσα που υπάρχουν πολλοί που εισέπραξαν και περισσότερα από τα (σε ηθικό επίπεδο) νόμιμα.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top