Χουγκάζ: Η ομάδα είναι άρρωστη

Δεν χρειάστηκε παρά μερικές προπονήσεις και ένα επίσημο παιχνίδι για να αντιληφθεί ο Κρις Χουγκάζ ότι η κατάσταση εντός των τειχών της ομάδας είναι πολύ …

Ηρακλής

Δεν χρειάστηκε παρά μερικές προπονήσεις και ένα επίσημο παιχνίδι για να αντιληφθεί ο Κρις Χουγκάζ ότι η κατάσταση εντός των τειχών της ομάδας είναι πολύ άσχημη.

Ο νεαρός τεχνικός που ανέλαβε το δύσκολο έργο τα είπε έξω από τα δόντια στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα με το Περιστέρι. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Συγχαρητήρια για τη δίκαιη νίκη του Περιστερίου. Εμφανίστηκαν όλοι οι παίκτες με στόχο τη νίκη. Αυτό αποδείχθηκε και σήμερα και πρώτη φορά το είδα με τα μάτια μου. Δεν μπορεί να μπαίνεις στο γήπεδο και να φοράς τη φανέλα αυτή της ομάδας και να βάζεις το εγώ πάνω από την ομάδα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να σταματήσουν. Είναι άρρωστη αυτή η ομάδα και για να λειτουργήσει θα πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις, για την εικόνα τη. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους παίκτες θα πρέπει να συνεχίσουν οι παίκτες που θέλουν και αντιλαμβάνονται την κατάσταση. Είναι δυνατό να συνεχίσει η ομάδα με αυτή την εικόνα;».

Για το κίνητρό του για να αναλάβει τον Ηρακλή, τόνισε: “Ειδικά για εμάς που έχουμε παίξει σε αυτό το γήπεδο καταλαβαίνουμε πόσο ιστορική ομάδα είναι, είναι μεγάλη πρόκληση. Από τη στιγμή που με επέλεξαν δεν μπορούσα να συζητήσω ειδικά τώρα που είμαι στην αρχή της καριέρας μου».
Για το κλίμα στα αποδυτήρια τις πρώτες ημέρες της παρουσίας του, είπε: «Υπήρξε ενδιαφέρον από τους περισσότερους παίκτες. Στον  αγώνα είναι διαφορετικά τα πράγματα και το είδα πρώτη φορά. Δεν ανέχομαι την αδιαφορία. Όλα θα συζητηθούν με τη διοίκηση».

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top