Τα σχέδια του Παράσχου για την εντεκάδα

Ο Μανόλης Παπαστεριανός επιστρέφει στην εντεκάδα, ως βασικός, ο Νίκος Αραμπατζής γυρίζει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Γκαρσία με τον Μάρα είναι οι …

Ηρακλής

Ο Μανόλης Παπαστεριανός επιστρέφει στην εντεκάδα, ως βασικός, ο Νίκος Αραμπατζής γυρίζει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Γκαρσία με τον Μάρα είναι οι δύο παίκτες που θα παίξουν μαζί με τον Παπαστεριανό σχηματίζοντας ένα τρίγωνο στο κέντρο, όπως περίπου ήταν και ο σχηματισμός στο παιχνίδι του Ηρακλή, την προηγούμενη αγωνιστική, εκτός έδρας, στις Σέρρες.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν άνοιξε 100% τα χαρτιά του για την εντεκάδα καθώς είχε να περιμένει και τον Ενγκουάτ Μαχόπ που μένει εκτός σχεδίων. Όπως και να έχει όμως, κάποια πράγματα τα έδειξε στις προπονήσεις εν όψει του εντός έδρας παιχνιδιού του Ηρακλή με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πιο συγκεκριμένα, στη θέση του τιμωρημένου, Ντάνι, θα παίξει ο Παπαστεριανός. Στα δεξιά του, ο Παράσχος σχεδιάζει να βάλει τον Μάρα και στα αριστερά τον Γκαρσία.

Αυτό σημαίνει ότι θα γυρίσει πίσω, στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Νίκος Αραμπατζής και, αν γίνει αυτό, θα μείνει εκτός εντεκάδας ο Γιώργος Κυριαζής.

Στο κέντρο της άμυνας θα είναι μαζί ο Κατσαμπής με τον Χοσέμι που εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει. Από εκεί και μετά, για την επίθεση, ο Παράσχος δοκίμασε και τον Ζερκά στη δεξιά πλευρά της επίθεσης σε συνδυασμό και με τη χρησιμοποίηση του Γιάκομπ στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ρουμάνος, μετά από δύο αγωνιστικές, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει. Θέση στην εντεκάδα θα πάρει και ο Σολτάνι.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top