“Έφυγε” ο Ντίνος Κοσμόπουλος

Πιο φτωχή είναι εδώ και λίγες ώρες η οικογένεια του Ηρακλή. Ο Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Άφησε την τελευταία του πνοή, από …

Επικαιρότητα

Πιο φτωχή είναι εδώ και λίγες ώρες η οικογένεια του Ηρακλή. Ο Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Άφησε την τελευταία του πνοή, από ανακοπή καρδιάς, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Καυτανζόγλειο, στη μνήμη του Νίκου Ζαχαριάδη.

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε την ακόλουθη συλληπητήρια ανακοίνωση…

“Η μεγάλη οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ μας θρηνεί την απώλεια ενός μεγάλου ανθρώπου και ενός μεγάλου Ηρακλειδέα. Ο Ντίνος Κοσμόπουλος δεν βρίσκεται, πλέον, ανάμεσά μας και η ειδηση αυτή σκορπίζει οδύνη σε όλους μας. Ο ιστορικός Πρόεδρος του Συλλόγου μας, ο εργατικότατος Δήμαρχος της πόλης μας, κατόρθωσε να βάλει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της παρουσίας του στον αθλητισμό και στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης και άπαντες του οφείλουμε σεβασμό και αναγνώριση.

Φτωχοτεροι μετά την απώλειά του, ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια και δύναμη στους οικείους του, για να φερουν πάντα ανεξίτηλη την μνήμη του σπουδαίου εκλιπόντος. Η ιστορική καταγραφή έχει αγκαλιάσει αναπόδραστα την παρουσία της προσωπικότητας του…”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top