ΣΧΟΛΙΟ: Ο Κατσικάς και οι “κρυφοί” συνδικαλιστές

Αντανακλαστικά μεγάλης ομάδας έδειξε ο Ηρακλής στην περίπτωση του Γιώργου Κατσικά. Δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μία ΠΑΕ να καλεί σε …

Αντανακλαστικά μεγάλης ομάδας έδειξε ο Ηρακλής στην περίπτωση του Γιώργου Κατσικά. Δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μία ΠΑΕ να καλεί σε συζήτηση για υπογραφή νέου συμβολαίου με καλύτερους οικονομικούς όρους, έναν ποδοσφαιριστή που θα μείνει τουλάχιστον έξι μήνες εκτός δράσης και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσο θα επηρεαστεί από τον σοβαρό τραυματισμό.

Ο μικρός όμως το αξίζει. Δεν ήταν μόνο οι εξαιρετικές του εμφανίσεις φέτος. Αυτό που τον έκανε να ξεχωρίζει, ήταν κυρίως η συμπεριφορά του στο διάστημα που δεν αγωνιζόταν. Με την παρουσία του στην πρεμιέρα, είχε κάθε δικαίωμα να αισθάνεται αδικημένος που έμεινε εκτός ενδεκάδας.

Μπορεί να το ένιωσε, αλλά ποτέ δεν εξωτερίκευσε αυτή την πικρία. Ούτε αυτός, ούτε οι γύρω του. Έσκυψε το κεφάλι, συνέχισε να δουλεύει σαν σκυλί για να είναι έτοιμος μόλις τον χρειαστεί ο προπονητής. Και μόλις ήρθε η στιγμή, μπήκε και καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα.

Σε αυτό το παιδί, ο Ηρακλής οφείλει να επενδύσει και είναι βέβαιο ότι με τη σημερινή της ενέργεια, η ΠΑΕ κέρδισε πολλά credits σεβασμού από την ποδοσφαιρική κοινότητα…

ΥΓ Με την ιστορία της… προαναγγελθείσας απεργίας (το είδαμε και αυτό στον Ηρακλή), δεν είναι το κατάλληλο timing για να ασχοληθούμε. Όπως λένε σήμερα οι παίκτες, προέχει ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης και την άλλη εβδομάδα θα γίνει συζήτηση με την διοίκηση. Και επειδή είναι βέβαιο ότι οι συνάδερφοι που το έγραψαν δεν το έβγαλαν από το μυαλό τους το θέμα, θα ήταν προτιμότερο οι ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν… βιοποριστικό πρόβλημα, να βγουν ευθαρσώς και να μιλήσουν, δίχως να χρησιμοποιούν “τρίτους” για να πετύχουν τον στόχο τους. Οι σωστοί συνδικαλιστές βγαίνουν μπροστά, στο γυαλί και δεν κρύβονται πίσω από αόριστες φράσεις του τύπου… “στα αποδυτήρια συζητήθηκε το τάδε θέμα”. Και για να μην παρεξηγηθούμε: Άμοιρη ευθυνών δεν είναι ούτε η διοίκηση. Το γεγονός ότι πρόσφατα κάποιοι πήραν αρκετά χρήματα και κάποιοι άλλοι λίγα, ήταν δεδομένο ότι θα δημιουργούσε ζήτημα στα αποδυτήρια. Ήταν μία διοικητική επιλογή, την οποία αρκετοί χρησιμοποίησαν για να δημιουργήσουν κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top