Στο Πανθεσσαλικό, με “κυανόλευκο” πέταλο

Ένα πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου στην διάθεσή τους, θα έχουν οι φίλοι του Ηρακλή για τον αγώνα της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτό …

Ηρακλής

Ένα πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου στην διάθεσή τους, θα έχουν οι φίλοι του Ηρακλή για τον αγώνα της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη ασφαλείας, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα διεξαγωγής της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Συνολικά, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν στην διάθεσή τους 1.000 εισιτήρια των 20 ευρώ, για τις θύρες 31 – 46 του Σταδίου, που αντιστοιχούν στο πέταλο των φιλοξενουμένων, ενώ διευκρινίστηκε από τη γηπεδούχο πλευρά ότι, αν προκύψει ζήτημα μεγαλυτέρων αναγκών σε εισιτήρια, θα χορηγηθούν επιπλέον των χιλίων.


Τα 500 από τα εισιτήρια των Ηρακλειδέων θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τα προμηθευθούν οι μετέχοντες στην οργανωμένη εκδρομή με λεωφορεία, κατόπιν απαίτησης της αρμόδιας Αστυνομικής Διεύθυνσης. Τα υπόλοιπα 500 θα διατίθενται πριν τον αγώνα, από εδικό εκδοτήριο, πλησίον του πετάλου των φιλοξενουμένων.


Την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησε στη σύσκεψη ο υπεύθυνος ασφαλείας, Λαυρέντης Αργυρόπουλος και την γηπεδούχο πλευρά οι Χαράλαμπος Ψάρρας και Αντρέας Κικιλιάς.


 


 

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top