“ΟΚ¨ο Κυριαζής, “το παλεύει” ο Μαχόπ

Η πιο σημαντική, σε επίπεδο τακτικής προετοιμασίας, ήταν η σημερινή (11/02) προπόνηση της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, και διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο …

Ηρακλής

Η πιο σημαντική, σε επίπεδο τακτικής προετοιμασίας, ήταν η σημερινή (11/02) προπόνηση της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, και διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου.


Ο Γιώργος Κυριαζής συνέχισε να παρουσιάζει θεαματική βελτίωση, μιας και ο ερεθισμός στο γόνατο από το ατύχημα, που είχε, υποχώρησε και προπονήθηκε σε πλήρεις ρυθμούς, θέτοντας εαυτό στην διάθεση του προπονητή του.


Λουίς Μαχόπ ήταν καλύτερα, καθώς δεν είχε ενόχληση στον προσαγωγό και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί, προκειμένου να δοκιμάσει να προπονηθεί αύριο. Αν το κατορθώσει χωρίς ενοχλήσεις, τότε θα τεθεί και αυτός στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.


Αντιθέτως, Στέλιος Ηλιάδης και Ρόμπερτ Σζοτ, οι οποίοι συνέχισαν σε ατομικούς ρυθμούς, αλλά και ο τραυματίας, Γιώργος Κατσικάς, που αναμένει να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης προσθίου χιαστού αριστερού γόνατος την ερχόμενη εβδομάδα, είναι εκτός μάχης.


Τελευταία προπόνηση, πριν την κυριακάτικη αναμέτρηση, αύριο, Σάββατο 12/02, στις 11:00, στην Μίκρα, ενώ, μετά το τέλος της, θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Γιώργο Παράσχο.


 


 

Σχετικά Άρθρα

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top