Νέα δικαίωση στην υπόθεση Σχορτσανίτη

Μία-μία κερδίζονται οι δικαστικές διαμάχες από τη νομική υπηρεσία της ΚΑΕ Ηρακλής κατά της ΚΑΕ Άρης στο γνωστό και πολύκροτο σήριαλ με τη μεταγραφή του …

Ηρακλής

Μία-μία κερδίζονται οι δικαστικές διαμάχες από τη νομική υπηρεσία της ΚΑΕ Ηρακλής κατά της ΚΑΕ Άρης στο γνωστό και πολύκροτο σήριαλ με τη μεταγραφή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Μπορεί ο κόσμος να έχει ξεχάσει το θέμα ή να θεωρεί πως τελείωσε, ωστόσο οι νομικοί των κυανόλευκων όχι μόνο συνεχίζουν τη μάχη, αλλά βγαίνουν και νικητές. Έτσι, κέρδισαν άλλη μια κόντρα στα δικαστήρια και το αποτέλεσμα αυτής είναι πολύ ηχηρό. Το τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε με δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή και πρόστιμο 15.000 ευρώ τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, για ακάλυπτες επιταγές.

Πρόκειται για τις πέντε από τις οκτώ επιταγές που είχαν δοθεί για τη μεταγραφή του «Σόφο» στον Αρη. Να τονιστεί πως η απόφαση είναι τελεσίδικη και αυτό προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην επιτυχία της νομικής υπηρεσίας.

Ωστόσο, το ζήτημα δεν κλείνει εδώ και τον Ιούνιο υπάρχει νέο ποινικό δικαστήριο για ακάλυπτες επιταγές προς την ΚΑΕ Ηρακλής 1908 (την παλιά εταιρία που τελεί υπό εκκαθάριση).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top