Η μεγαλύτερη πρόκληση

Μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση βρίσκεται η γυναικεία ομάδα πόλο του Ηρακλή. Την Κυριακή (13/2) στις 12 το μεσημέρι, υποδέχεται στο Ποσειδώνιο τη ρωσική Σκιφ …

Άλλα αθλήματα

Μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση βρίσκεται η γυναικεία ομάδα πόλο του Ηρακλή. Την Κυριακή (13/2) στις 12 το μεσημέρι, υποδέχεται στο Ποσειδώνιο τη ρωσική Σκιφ Μόσχας, για τον πρώτο προημιτελικό αγώνα του LEN TROPHY.

Η Σκιφ αποτελεί γνωστή ομάδα για τον Γιώτη Ιωακειμίδη, αφού την έχει συναντήσει σε φιλικά τουρνουά αλλά και σε αγώνες προετοιμασίας, και θεωρεί την κλήρωση βατή παρά το γεγονός ότι η Σκιφ είναι πιο έμπειρη ως ομάδα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο προπονητής του Ηρακλή δήλωσε σχετικά με τον αγώνα, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη (www.iraklis.org):

«Για μας είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι προκριθήκαμε στην 8άδα της διοργάνωσης, στην πρώτη παρουσία της ομάδας στην ιστορία της στα κύπελλα Ευρώπης. Κόντρα στη Σκιφ θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, διεκδικώντας την πρόκριση, αν και η Σκιφ είναι το φαβορί, λόγω εμπειρίας. Η Σκιφ είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, με πολλά χρόνια παρουσίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την Σκιφ την ξέρουμε αρκετά καλά, αφού τα τελευταία 4 χρόνια είτε κάνουμε κοινή προετοιμασία μαζί, είτε παίζουμε αντίπαλοι σε φιλικά. Η Σκιφ στηρίζεται στο κολύμπι και το ασφυχτικό πρες, όπως όλες οι ρωσικές ομάδες. Στόχος μας είναι η νίκη στη Θεσσαλονίκη, έστω και με ένα γκολ διαφορά. Θα είναι επιτυχία για την ομάδα και θα πάμε στη Μόσχα να παλέψουμε για την πρόκριση».

Back to Top