Γ. Παράσχος: “Με υπομονή και τον κόσμο μας”

Την επισήμανση ότι ο Αστέρας Τρίπολης απέδειξε ότι είναι πιο επικίνδυνος εκτός παρά εντός έδρας, κάνει στη γραπτή δήλωσή του για τον κυριακάτικο αγώνα ο …

Ηρακλής

Την επισήμανση ότι ο Αστέρας Τρίπολης απέδειξε ότι είναι πιο επικίνδυνος εκτός παρά εντός έδρας, κάνει στη γραπτή δήλωσή του για τον κυριακάτικο αγώνα ο Γιώργος Παράσχος, υπογραμμίζοντας ότι θα απαιτηθεί υπομονή, διάθεση, διάρκεια στο καλό παιχνίδι και η βοήθεια του κόσμου για τη νίκη. Η δήλωση του “γαλάζιου” κόουτς έχει ως εξής:


“Αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο και επικίνδυνο αντίπαλο, ο οποίος διατηρεί ένα αξιοπρόσεκτο χαρακτηριστικό στη φετινή αγωνιστική διαδρομή του, το οποίο έχει να κάνει με την ιδιαίτερη ικανότητα βαθμολογικής συγκομιδής εκτός έδρας. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο Αστέρας Τρίπολης έχει συλλέξει τους περισσότερους από τους βαθμούς του μακριά από το γήπεδό του και αυτό οφείλουμε να το λάβουμε σοβαρότατα υπ’ όψιν, όσον αφορά στον αγωνιστικό σχεδιασμό μας.


Θα απαιτηθούν μεγάλη προσπάθεια, υπομονή και ηρεμία από την πλευρά μας, προκειμένου να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη αμυντική θωράκιση, που θα βρούμε μπροστά μας, στον κυριακάτικο αγώνα. Αισιοδοξώ, διότι η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο, με τα παιδιά να επιδεικνύουν έντονη διάθεση για προσφορά στην προσπάθεια, που καταβάλλουμε. Με την καταλυτική βοήθεια του κόσμου μας, μέσα στην έδρα μας, μπορούμε να δώσουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην καλή μας απόδοση, με οδηγό την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου των Σερρών και να πάρουμε το πολύτιμο τρίποντο, ώστε να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους του ΗΡΑΚΛΗ”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top