Γαλανός: Με νοιάζει να σώσω τον Ηρακλή

Στο «Αθλητικό Metropolis» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Γαλανός που αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του Ηρακλή, αλλά και σε διοικητικά θέματα. Ο χορηγός της ΚΑΕ είπε …

Ηρακλής

Στο «Αθλητικό Metropolis» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Γαλανός που αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του Ηρακλή, αλλά και σε διοικητικά θέματα.
Ο χορηγός της ΚΑΕ είπε συγκεκριμένα: «Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση και όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο. Τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα έχουν επηρεάσει εμάς και τους παίκτες. Φυσικά και ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Το ερχόμενο παιχνίδι με το Περιστέρι είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό.
Είναι γεγονός ότι έχουμε καλούς παίκτες, αλλά όχι και ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό για να γίνουμε ένα δυνατό σύνολο. Ο Κρις Χουγκάζ παρότι δεν έχει δουλέψει σε μεγάλο σύλλογο, είναι μια καλή περίπτωση την δεδομένη χρονική στιγμή. Θα έχει όρεξη να δουλέψει σε έναν μεγάλο σύνολο και είναι μια πρόκληση γι’ αυτόν. Είναι ένα δυναμικό παιδί και συμπαθής στους παίκτες».
Για το ενδεχόμενο να γίνει μεγαλομέτοχος, επισήμανε: «Δυστυχώς με αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα δεν έχω χρόνο και καθαρό μυαλό να ασχοληθώ για κανένα άλλο θέμα (π.χ. για τις μετοχές). Αυτό που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να σώσω τον Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top