Ένα ευρώ για τις 15 ΠΑΕ που “πολέμησαν” τον Ηρακλή

Κάτι παραπάνω από ικανοποιητική είναι η ανταπόκριση που υπάρχει μέχρι στιγμής από τους φίλους του Ηρακλή, στο κάλεσμα της κυανόλευκης οικογένειας για στήριξη της ΠΑΕ, …

Ηρακλής

Κάτι παραπάνω από ικανοποιητική είναι η ανταπόκριση που υπάρχει μέχρι στιγμής από τους φίλους του Ηρακλή, στο κάλεσμα της κυανόλευκης οικογένειας για στήριξη της ΠΑΕ, μέσω της αγοράς απλού εισιτηρίου των 15 ευρώ, στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος στο Καυτανζόγλειο.

Αρκετοί είναι αυτοί που ήδη έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ υπάρχει η διαφαίνεται η διάθεση των οικονομικά εύρωστων ανθρώπων του συλλόγου, να προχωρήσουν στην αγορά ενός σημαντικού αριθμού εισιτηρίων.

Ο στόχος των 40.000 εισιτηρίων συνολικά για πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία περιλαμβάνονται και τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, είναι κάτι παραπάνω από εφικτός για τον κόσμο του Ηρακλή. Αρκεί φυσικά να συμμετέχουν στην προσπάθεια και όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα από τους 4.200 οπαδούς που αγόρασαν το καλοκαίρι διαρκείας, στηρίζοντας και τότε την ομάδα της καρδιάς τους.

Τα δεκαπέντε ευρώ θα είναι η απάντηση στις 15 ομάδες που το περασμένο καλοκαίρι δεν ήθελαν τον Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα. Για όσους το λησμόνησαν, οι 14 ψήφισαν τότε κατά την επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα και μία απείχε από την κρίσιμη συνεδρίαση. Ένα ευρώ δηλαδή για κάθε ΠΑΕ…

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top