Κάλεσμα του Ερασιτέχνη

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης, καλεί τους φίλους του Ηρακλή να στηρίξουν την προσπάθεια της ΠΑΕ για τη συγκέντρωση χρημάτων ενόψει της αδειοδότησης. “Ο Γ.Σ. …

Ηρακλής

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης, καλεί τους φίλους του Ηρακλή να στηρίξουν την προσπάθεια της ΠΑΕ για τη συγκέντρωση χρημάτων ενόψει της αδειοδότησης.

“Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ καλεί τους κυανόλευκους φιλάθλους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και να ενισχύσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα με την παρουσία τους και την αγορά εισιτηρίου στους επόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ έχει αποδείξει έμπρακτα στο πρόσφατο παρελθόν ότι με τη μαζικότητα, την μαχητικότητά και το απαράμιλλο πάθος του για την υπεράσπιση της κυανόλευκης ιδέας μπορεί και διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στη πορεία της ομάδας και στην υπερνίκηση των όποιων εμποδίων παρουσιάζονται ή μπαίνουν από τον οποιονδήποτε.

Τώρα για μία ακόμη φορά θα συμπαρασταθεί αγοράζοντας εισιτήρια για τους υπόλοιπους αγώνες, άσχετα με την κατοχή ή όχι διαρκείας, και θα ενισχύσει οικονομικά την ομάδα αποτελώντας τον αιμοδότη της και το εχέγγυο στη δύσκολη γι’ αυτήν συγκυρία”.


Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται το “σαφάρι” των χορηγικών συνεργασιών

Ποδόσφαιρο

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top