Γυναίκες: Νέος περίπατος

Για ακόμα μία αγωνιστική η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα έφτασε στη νίκη. Αυτή τη φορά ξεπέρασαν το εμπόδιο του Μακεδονικού …

Ηρακλής

Για ακόμα μία αγωνιστική η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα έφτασε στη νίκη. Αυτή τη φορά ξεπέρασαν το εμπόδιο του Μακεδονικού τον οποίο κέρδισαν εκτός έδρας με 67-35.

Οι κυανόλευκες δεν μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μη έχοντας συγκέντρωση στον αμυντικό τομέα έδωσαν την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να βρίσκει εύκολα λύσεις στο σκοράρισμα. Στο 10’ το σκορ ήταν 14-10 υπέρ των φιλοξενούμενων. Στη συνέχεια όμως οι παίκτριες του Γιώργου Κιτσολέρη ανέβασαν την απόδοση τους και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δημιούργησαν ένα σημαντικό προβάδισμα. Στο ημίχρονο προηγούνταν με 14 πόντους, 32-18.

Η ομάδα του Ηρακλή επέβαλε πλήρως το ρυθμό της και δεν επέτρεψε την αντίπαλη ομάδα να είναι σε θέση να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Στα δύο τελευταία δεκάλεπτα κατάφεραν να διευρύνουν ακόμα περισσότερο τη διαφορά, για να φτάσουν τελικά στην επικράτηση. Τα δεκάλεπτα: 10-14, 18-32, 27-46, 35-67.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Σταϊκοπούλου): Ξυγαλά 13(2), Παπαευαγγέλου 1, Καρατζά, Μπαρούτε, Κονδύλη 11(1), Πρωτογέρου 2, Μελίνη, Κέκελη 4, Χριστοστομίδου 4.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κιτσολέρης-Νίκου): Τζαμαρία 11(1), Παπαζαχαρίου 2, Κανταρά Γ. 6(1), Γκλεζάκη 5, Κασάπη 11(3), Κανταρά Κ. 12(1), Κωνσταντινίδου 2, Τζανή, Σφήκα, Αναστασιάδου 6, Καλημέρη 6, Αδαμίδου 6.

Σχετικά Άρθρα

H απάντηση της ΚΑΕ Ηρακλής στην παραποίηση της οφθαλμοφανούς αλήθειας

Μπάσκετ

Back to Top