“Γκαντεμιά” για Κυριαζή, επανέρχεται ο Γιάκομπ

Σε ασκήσεις τακτικής και εσωτερικό δίτερμα, στήριξε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης ο Γιώργος Παράσχος, με τον Μπάμπη Μαυρίδη να αναλαμβάνει τα καθήκοντά του, ως γυμναστής …

Ηρακλής

Σε ασκήσεις τακτικής και εσωτερικό δίτερμα, στήριξε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης ο Γιώργος Παράσχος, με τον Μπάμπη Μαυρίδη να αναλαμβάνει τα καθήκοντά του, ως γυμναστής της ομάδας.


Ο Γιώργος Κυριαζής έχει τεθεί εκτός μάχης για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, λόγω μιας κακιάς στιγμής εκτός προπόνησης. Συγκεκριμένα, μετά τη χθεσινή προπόνηση, ένα στραβοπάτημα στο πάρκινγκ των Εγκαταστάσεων της ΠΑΕ στην Μίκρα, του προκάλεσε ερεθισμό στο γόνατο. Η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε, έδειξε ότι η ενόχληση δεν κρύβει κάποιον σοβαρό τραυματισμό, αλλά μία κάκωση στο γόνατο. Ωστόσο, τα χρονικά περιθώρια μέχρι την Κυριακή είναι ελάχιστα για την αποθεραπεία του τραύματος και ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός προπονήσεων, χάνοντας το παιχνίδι.


Αντιθέτως, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Βικτοράς Γιάκομπ, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τη σημερινή δοκιμασία ετοιμότητας και από αύριο θα περάσει στους ρυθμούς της ομάδας.


Ο Στέλιος Ηλιάδης συνεχίζει σε ατομικό επίπεδο και δεν υπολογίζεται για την Κυριακή, όπως και ο μακροχρόνιος απών, Ρόμπερτ Σζοτ.


 Ο Νίκος Αραμπατζής συνέρχεται από την ίωση, σήμερα προπονήθηκε μόνος και από αύριο θα επανέλθει στην ομάδα.


Απόντες, και σήμερα, οι διεθνείς της Ελπίδων, Γιώργος Κατσικάς και Θωμάς Τσίτας.


Το πρόγραμμα της Πέμπτης 10/02, περιλαμβάνει πρωινή (11:00) προπόνηση, στην Μίκρα.

Σχετικά Άρθρα

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top