Αγωνία για Κατσικά, αποχώρησε από τις Ελπίδες

Στον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με τη Γερμανία, ο Γιώργος Κατσικάς πέρασε σαν αλλαγή στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου στην θέση του Μανωλά αλλά μόλις …

Ηρακλής

Στον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με τη Γερμανία, ο Γιώργος Κατσικάς πέρασε σαν αλλαγή στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου στην θέση του Μανωλά αλλά μόλις πέντε λεπτά αργότερα αποχώρησε τραυματίας.

Ο νεαρός στόπερ αποχώρησε με το φορείο από τον αγωνιστικό χώρο και αναμένονται με αγωνία τα νεότερα για την κατάστασή του.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο γονατο, ενώ η πρώτη εκτίμηση από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής είναι καθυσηχαστική. Ωστόσο, ασφαλής διάγνωση θα γίνει με βάση τα αποτελέσματα της μαγνητικής, στην οποία θα υποβληθεί ο νεαρός στόπερ κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας.

Η Eθνική ομάδα των Eλπίδων έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο την Γερμανία στην Νέα Σμύρνη. Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις και χαμηλό ρυθμό με την καλύτερη ευκαιρία να είναι το δοκάρι του Λαγού στο 6o λεπτό. Ούτε και στο δεύτερο μέρος όμως άλλαξε η ροή του αγώνα. Ο ρυθμός παρέμεινε χαμηλός (ίσως λόγω και των πολλών αλλαγών) χωρίς να υπάρχει η κλασική φάση.

Ο Θωμάς Τσίτας πέρασε σαν αλλαγή στο 76ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων :

ΕΛΛΑΔΑ: Λάμπρου (67΄ Κατσούλης), Αργυρόπουλος (46΄ Μητρόπουλος), Σκόνδρας, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (46΄ Κατσικάς, 53΄ Τσουμάνης), Λαγός, Χρυσοφάκης (63΄ Ταχτσίδης), Ανάκογλου, Γιάννου (76΄ Τσίτας), Φορτούνης (76΄ Σοϊλέδης, Καραγκούνης (46΄ Βασιλόγιαννης)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τραπ, Γιούνγκ (46΄ Γιάντσκε), Ράους (63΄ Νούμαν), Σόμπιεχ (63΄ Ντιντάβι), Κίρχοφ, Φουνκ (63΄ Σάλγκερ), Μλάπα (63΄ Χέρμαν), Ρούντι, Τοσούν (46΄ Κλέμενς), Χόλτμπι, Σουκούτα-Πασού (79΄ Κρόος)

Σχετικά Άρθρα

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top