Το νέο μεγάλο στοίχημα της κυανόλευκης οικογένειας

Με όσα συνέβησαν πέρσι, δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν τον Ηρακλή στη… γωνία. Από τη στιγμή που σιγά-σιγά συνειδητοποιούν ότι αγωνιστικά δεν μπορούν να …

Ηρακλής

Με όσα συνέβησαν πέρσι, δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν τον Ηρακλή στη… γωνία. Από τη στιγμή που σιγά-σιγά συνειδητοποιούν ότι αγωνιστικά δεν μπορούν να πλήξουν την ομάδα, έχουν έτοιμο το σχέδιο εξόντωσης μέσω της αδειοδότησης. Μόνο που αυτή τη φορά έχουν γνώσι οι φύλακες.

Το μεγαλύτερο αγκάθι αφορά τις εκκρεμότητες που έχει η ΠΑΕ προς τους πρώην συνεργάτες της (ποδοσφαιριστές, προπονητές κτλ). Για να κλείσουν όλες οι υποθέσεις, απαιτείται ένα σεβαστό ποσό. Περίπου 500.000 ευρώ. Η εξασφάλιση του συγκεκριμένου ποσού, αποτελεί το νέο μεγάλο στοίχημα της κυανόλευκης οικογένειας. Και για να κερδηθεί, απαιτείται η βοήθεια όλων.

Ο τρόπος είναι απλός. Με την αγορά εισιτηρίων για τα πέντε εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια. Η ΠΑΕ θα ορίσει γενική είσοδο 15 ευρώ σε όλα τα παιχνίδια και ευελπιστεί ότι συνολικά θα διατεθούν 40.000 εισιτήρια. Κατά μέσο όρο δηλαδή, οκτώ χιλιάδες εισιτήρια. Από τις συνολικές εισπράξεις, θα μείνουν καθαρά στα ταμεία της ΠΑΕ, τα χρήματα που χρειάζεται η εταιρία για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στην αδειοδότηση.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, εισιτήριο καλούνται να αγοράσουν και οι 4.200 φίλοι της ομάδας που αγόρασαν το καλοκαίρι εισιτήριο διαρκείας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε από τη στιγμή που ήταν υποχρεωμένη η ΠΑΕ να εξοφλήσει τις οφειλές της προηγούμενης πενταετίας προς την ΕΠΟ. Συνολικά η εταιρία διέθεσε 770.000 ευρώ (ένα μέρος με κατάθεση μετρητών και το υπόλοιπο με εκχώρηση εσόδων) για να εξασφαλίσει το χαρτί μη οφειλής, το οποίο από φέτος, κατόπιν εντολής της ΟΥΕΦΑ, είναι απαραίτητο για να εξεταστεί ο φάκελος οποιασδήποτε ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top