“Τους νικήσαμε πέρσι, θα τους νικήσουμε και φέτος”

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, κ. Γιάννης Τάκης και είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους συντελεστές …

Ηρακλής

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, κ. Γιάννης Τάκης και είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους συντελεστές της εκπομπής για θέματα που αφορούν στην ομάδα.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Τάκης αναφέρθηκε στην νίκη της ομάδας στις Σέρρες: «Ήταν το πρώτο διπλό φέτος, θα γινόταν και αυτό κάποια στιγμή αλλά άργησε κάπως. Τώρα όμως είμαστε κάπως πιο ήσυχοι και θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε με περισσότερη ηρεμία την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Θέλουμε τώρα το τρίποντο την Κυριακή για να μπορέσουμε ως διοίκηση να ασχοληθούμε λίγο περισσότερο και με τα υπόλοιπα ζητήματα της ομάδας καθώς είναι πολλά τα θέματα που τρέχουν για την ΠΑΕ».

Συνεχίζοντας ανέφερε επίσης: «Αυτό που βιώσαμε το περασμένο καλοκαίρι μας έχει κάνει πιο σοφούς και δεν θέλουμε να μπλέξουμε πάλι σε τέτοιες καταστάσεις. Έχει ήδη αρχίσει η διαδικασία της αδειοδότησης και πρέπει να το φροντίσουμε αυτό. Έτσι αποφασίσαμε να ζητήσουμε πάλι την συνδρομή του κόσμου. Γι’ αυτό τον λόγο με αρχή το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης ορίσαμε γενική είσοδο 15 ευρώ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Ο Ηρακλής πορεύεται μόνος με την βοήθεια των φιλάθλων του και κανενός άλλου, για την αδειοδότηση απαιτείται να δοθεί 1,5 εκ. ευρώ σε παλιές οφειλές της ομάδας. Από αυτά έχουμε ήδη τακτοποιήσει τις 750.000 ευρώ και απομένουν άλλα τόσα για να πάρουμε την άδεια. Γι’ αυτό ζητάμε την συνδρομή του κόσμου, να τακτοποιήσουμε αυτές τις παλιές οφειλές και να συνεχίσει ο Ηρακλής την ανεξάρτητη πορεία του. Αυτός είναι ο στόχος τώρα, να μαζέψουμε τις 750.000 ευρώ και νομίζω ότι στο τέλος ο κόσμος του Ηρακλή θα μας εκπλήξει ευχάριστα και τα εισιτήρια που θα κοπούν θα είναι πολύ περισσότερα από όσα χρειάζονται. Έτσι, από την μια θα έχουμε ένα Καυταντζόγλειο γεμάτο και από την άλλη θα έχουμε τα χρήματα που απαιτούνται».

Συμπλήρωσε επίσης ότι: «Ένα τμήμα του φακέλου έχει ήδη συμπληρωθεί και μένει αυτό το κομμάτι με τα παλιά χρέη που πρέπει να τακτοποιηθούν. Μιλάμε για τα χρέη σε Τουμά, Βέρα, Μπόσνιακ κτλ είναι συνολικά 19 τέτοιες υποθέσεις που εκκρεμούν και είναι όλες παλιές, δεν αφορούν την τωρινή διοίκηση, όλα αυτά πάντως πρέπει να τακτοποιηθούν μέχρι τον Μάρτιο. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι απόφαση του Ηρακλή να πορεύεται μόνος. 100 χρόνια προχωρά μόνος ο Ηρακλής και δεν θα μπλέξει ούτε τώρα με περίεργες συμμαχίες. Να ξέρουν επίσης και όσοι συνασπίζονται ενάντιά μας, ότι θα τους νικήσουμε πάλι, όπως τους νικήσαμε το προηγούμενο καλοκαίρι».

Σε ερώτηση αν τα διαρκείας θα ισχύουν στους επόμενους αγώνες, ο κ. Τάκης είπε: «Τα διαρκείας ισχύουν κανονικά, ζητάμε όμως από τον κόσμο να βοηθήσει με την αγορά εισιτηρίων στους αγώνες που απομένουν ώστε να μπορέσουμε να μαζέψουμε τα χρήματα που απαιτούνται. Μιλήσαμε μάλιστα και με τους οργανωμένους φίλους της ομάδας και είναι σύμφωνοι με αυτή την κίνηση».

Για τα έσοδα από χορηγίες φέτος τόνισε: «Όπως όλοι γνωρίζουν είναι μια δύσκολη οικονομικά περίοδος για όλους, ξεκινήσαμε επίσης αργά φέτος για τους γνωστούς λόγους και δεν είχαμε τον χρόνο που θα θέλαμε αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με όσα έγιναν. Του χρόνου βέβαια θα έχουμε περισσότερο χρόνο στην διάθεση μας και σίγουρα θα πάμε καλύτερα στον τομέα αυτό».

Για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ: «Η ΑΜΚ είναι μια υποχρεωτική διαδικασία για την σωστή λειτουργία της ομάδας, είναι ένα πιο τεχνικό θέμα και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε λυθεί όλα και θα έχουμε τις λεπτομέρειες, που θα τις ανακοινώσουμε στον κόσμο της ομάδας ώστε η ομάδα να περάσει στην συνέχεια στα χέρια του κόσμου του Ηρακλή».

Ο κ. Τάκης ανέφερε επίσης: «Από αυτή την Κυριακή αρχίζει πάλι ο αγώνας της ομάδας, και για την αγωνιστική ανάταση της αλλά και για την συσπείρωση του κόσμου. Την Κυριακή ο κόσμος του Ηρακλή θα στείλει πάλι ηχηρό μήνυμα σε όσους επεξεργάζονται διάφορα σενάρια για τον Ηρακλή».

Για το θέμα της περαίωσης: «Με τον κ. Μυτιληναίο όλα έγιναν εδώ και καιρό, πλέον έχουν μπει στην περαίωση και οι διοικήσεις Σπανουδάκη και Ρέμου μέχρι το 2009 και η δόση είναι πλέον 49.000 ευρώ μηνιαίως. Κάνουμε προσπάθεια ώστε να μειώσουμε κι άλλο τα χρέη της ομάδας για να μειωθεί στην συνέχεια κι άλλο η δόση»

Κλείνοντας, ο κ. Τάκης ανέφερε επίσης: «Προπονητής της ομάδας είναι πλέον ο κ. Παράσχος. Βλέπει και αξιολογεί το υλικό και κάνει τις κινήσεις του, όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο και πουθενά αλλού. Οι μεταγραφές που έγιναν τώρα, έγιναν με 2 κριτήρια. Πρώτον τις ανάγκες της ομάδας και δεύτερον τα χρήματα που εξασφαλίσαμε από τις αποδεσμεύσεις και τις αναπροσαρμογές που έγιναν σε συμβόλαια. Έτσι προχωρήσαμε σε μεταγραφές και το μπάτζετ ουσιαστικά δεν άλλαξε, έγινε μια υπέρβαση αλλά ήταν μικρή σε σχέση με την αξία των παικτών που ήρθαν. Από του χρόνου, οι φίλοι του Ηρακλή θα έχουν ευκαιρία να αγοράζουν προϊόντα της μπουτίκ αλλά και εισιτήρια μέσω internet».

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top