ΣΧΟΛΙΟ: «Αγαπάς τον Ηρακλή; 15 ευρώ…»

«Το καλοκαίρι χρειάστηκε να κατέβουν χιλιάδες φίλαθλοι του Ηρακλή στους δρόμους για ένα μήνα, ώστε να συμμετέχει η ομάδα τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Για …

Ηρακλής

«Το καλοκαίρι χρειάστηκε να κατέβουν χιλιάδες φίλαθλοι του Ηρακλή στους δρόμους για ένα μήνα, ώστε να συμμετέχει η ομάδα τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Για να μην επαναληφθεί αυτό, καλούνται οι ίδιοι να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα με διαφορετικό τρόπο, ώστε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό (περίπου 700.000 ευρώ) μέχρι τέλη Μαρτίου και να συμπληρωθεί ο απαραίτητος φάκελος.

Είναι ξεκάθαρα πλέον τα πράγματα, ο Ηρακλής ξέρει τι πρέπει να κάνει για να μην ταλαιπωρηθεί όπως το προηγούμενο καλοκαίρι. Πρέπει να διευθετήσει 19 ανοιχτές υποθέσεις και για να γίνει αυτό χρειάζονται χρήματα.

Τα 750.000 ευρώ ήδη δόθηκαν αλλά χρειάζονται και τα υπόλοιπα και σε αυτό πάνω θα βοηθήσει ο κόσμος. Η οικονομική κρίση είναι δεδομένη και η εποχή δύσκολη, αλλά αυτοί που αγαπάνε τον Ηρακλή και βγήκαν κατά χιλιάδες στους δρόμους γιατί η ομάδα τους κινδύνευε, το ίδιο θα κάνουν και τώρα.

Με 15 ευρώ (γενική είσοδος) σε κάθε παιχνίδι θα είναι διπλό το κέρδος. Βάζεις ένα λιθαράκι για την αδειοδότηση και παράλληλα βοηθάς και τους παίκτες με την συμπαράσταση και την φωνή σου.

Δεν ξέρω πόσοι είχαν την διάθεση να βρεθούν στο Καυτανζόγλειο την Κυριακή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά πλέον καλούνται όσοι περισσότεροι μπορούν να πάνε.

Ο σκοπός είναι μεγάλος και η λύση είναι μία: 15 ευρώ που πάνε για την αδειοδότηση. Όπως δεν άφησαν την ομάδα το καλοκαίρι έτσι και τώρα καλούνται να είναι δίπλα, βάζοντας αυτή τη φορά το χέρι στην τσέπη.

Επιπλέον, μπορεί όποιος θέλει να γίνει και μέτοχος με μόλις 10 ευρώ, κάτι που κάνει επίσης τον Ηρακλειδέα να νιώθει συμμέτοχο σε αυτήν την προσπάθεια.

Η λαϊκή βάση αποτελεί τον μεγάλο στόχο της διοίκησης πέραν της αδειοδότησης. Αν η επανάσταση του καλοκαιριού μετατραπεί τώρα σε… ευρώ, τότε όλα θα πάνε καλά και οι κυανόλευκοι θα μπορούν να αισιοδοξούν για το μέλλον.

Τώρα πρέπει να μπουν οι βάσεις, ώστε να μπορεί ο καθένας να έχει και απαιτήσεις από του χρόνου. Αν έρθει φέτος κάτι καλύτερο κανείς δεν θα πει όχι. Προς το παρόν όμως δύο χρειάζονται: νίκη με Αστέρα και… 15 ευρώ.

Υ.Γ1. Κάτι για την ομάδα βόλεϊ: Όταν σε μία οικογένεια γκρινιάζει μόνο ένα από τα παιδιά και τα υπόλοιπα σέβονται τους γονείς τους, τότε αυτό το παιδί θα πρέπει ή να αλλάξει χαρακτήρα ή να μετακομίσει…

ΥΓ2. Υγεία πάνω από όλα…».

Το σχόλιο είναι του Γιώργου Μαντζιούκη στην ιστοσελίδα “onsports.gr”

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top