Προετοιμασία και επιστροφή Μπ. Μαυρίδη

Η σημερινή (08/02) προπόνηση της ομάδας ήταν πρωινή και το πρόγραμμα στην Μίκρα “κύλησε” χωρίς σημαντικές εξελίξεις στο θέμα των εκτός κανονικού ρυθμού παικτών. Ο Νίκος …

Ηρακλής

Η σημερινή (08/02) προπόνηση της ομάδας ήταν πρωινή και το πρόγραμμα στην Μίκρα “κύλησε” χωρίς σημαντικές εξελίξεις στο θέμα των εκτός κανονικού ρυθμού παικτών.


Ο Νίκος Αραμπατζής συνεχίζει εμπύρετος και ακολουθεί αντιβιοτική αγωγή στο σπίτι, προκειμένου να αναρρώσει από την ίωση.


Βικτοράς Γιάκομπ είναι καλύτερα και προσθέτει επιβάρυνση στο ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να επανέλθει πριν κλείσει η εβδομάδα.


Ατομικό πρόγραμμα και για τους Στέλιο Ηλιάδη και Ρόμπερτ Σζοτ.


Εξακολουθούν στις διεθνείς υποχρεώσεις τους οι Γιώργος Κατσικάς και Θωμάς Τσίτας.


Αύριο, Τετάρτη 09/02, οι ‘κυανόλευκοι’ θα προπονηθούν στις 11:00, στην Μίκρα.


Και πάλι, Μπάμπης Μαυρίδης 


Τη θέση του Θόδωρου Ελευθεριάδη στο τεχνικό επιτελείο αναλαμβάνει ο Μπάμπης Μαυρίδης, ο οποίος επανέρχεται στην Α΄ Ομάδα, για μία ακόμη φορά, σε ρόλο γυμναστή, ενώ μέχρι σήμερα είχε την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης της Γ΄ Ομάδας (Κ17). Ο Μπάμπης Μαυρίδης αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από την αυριανή προπόνηση.


Ανακατατάξεις στην Ακαδημία


Ο μέχρι τώρα τεχνικός συνεργάτης του Μπάμπη Μαυρίδη στην Γ΄ Ομάδα, Κώστας Φούντας, αναλαμβάνει ρόλο πρώτου προπονητή, με συνεργάτη τον Μαργαρίτη Κεχαγιά, ο οποίος είχε την ευθύνη του Παιδικού Α΄ (1996). Στο συγκεκριμένο τμήμα θα αναλάβει προπονητής, ο Στέφανος Ντινόπουλος, μέλος του τεχνικού επιτελείου της “κυανόλευκης” Ακαδημίας.


 

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται το “σαφάρι” των χορηγικών συνεργασιών

Ποδόσφαιρο

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top