“Μετάνιωσα που πήγα στο Αζερμπαϊτζάν”

Ο Ζοέλ Επαλέ μίλησε στην TV100 για την επιστροφή του στον Ηρακλή. «Όταν έφυγα από τον Ηρακλή πήγα στην Γερμανία, Η Μπόχουμ ήταν μια μεγάλη …

Ηρακλής

Ο Ζοέλ Επαλέ μίλησε στην TV100 για την επιστροφή του στον Ηρακλή. «Όταν έφυγα από τον Ηρακλή πήγα στην Γερμανία, Η Μπόχουμ ήταν μια μεγάλη εμπειρία, από την στιγμή που στην Μπουντεσλίγκα τα δεδομένα ήταν διαφορετικά. Στην συνέχεια βρέθηκα στο Αζερμπαϊτζάν και μετάνιωσα για αυτή την επιλογή. Τα χρήματα που πήρα ήταν καλά, όμως χρειάζονται άλλα 3-4 χρόνια προκειμένου να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για ένα καλό πρωτάθλημα.

Όταν ήμουν στην Γερμανία είχαν ενδιαφερθεί ο Ιωνικός και η Ξάνθη προκειμένου να με αποκτήσουν. Δεν είχαν όμως την δυνατότητα να πληρώσουν την ρήτρα. Τώρα συζήτησα με τον Πανιώνιο και είχα βρεθεί κοντά στην Κέρκυρα, αλλά επέμενα να γυρίσω στον Ηρακλή. Τελικά τα κατάφερα».

Όσο για την προσπάθεια της ομάδας φέτος, τόνισε: «Έχουμε μια ποιοτική ομάδα με καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε περισσότερα αρκεί να δείξουμε μέσα στο γήπεδο τις ικανότητες μας».

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top