Εγκατέλειψε την ομάδα και ο Ελευθεριάδης

Τον δρόμο που χάραξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ακολουθεί ο Θόδωρος Ελευθεριάδης. Θεωρώντας ότι δεν είναι ηθικό να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, από τη στιγμή …

Ηρακλής

Τον δρόμο που χάραξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ακολουθεί ο Θόδωρος Ελευθεριάδης. Θεωρώντας ότι δεν είναι ηθικό να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, από τη στιγμή που αποχώρησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, γνωστοποίησε την απόφασή του να παραιτηθεί.

‘Επιθυμώ να ευχαριστήσω με κάθε ειλικρίνεια, άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΗΡΑΚΛΗ, ποδοσφαιριστές, τεχνικούς συνεργάτες, υποστηρικτικό προσωπικό, τον κ. Γρηγόρη Φανάρα και τον προπονητή, κ. Μαρίνο Ουζουνίδη, για την άψογη συνεργασία μας και την εμπιστοσύνη, που έδειξαν στο πρόσωπό μου και στο έργο μου. Ευχαριστώ θερμά και την Διοίκηση της ομάδας και, ειδικότερα, τους κ.κ. Τάκη και Κεσόπουλο. Ευχαριστώ τον κ. Γιώργο Παράσχο για την δική του εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και εκφράζω τη λύπη μου για το γεγονός ότι δεν μπορώ να συνεχίσω τη συνεργασία μας. Ο λόγος έχει να κάνει με προσωπική ηθική επιλογή μου, όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι. Τα συναισθήματά μου για αυτήν την ομάδα είναι γνωστά και αδιαπραγμάτευτα. Καλή συνέχεια στον ΗΡΑΚΛΗ και στον κόσμο του για την προσπάθεια, που καταβάλλεται, μετά από ένα εξαιρετικά δύσκολο καλοκαίρι”, αναφέρει στη γραπτή του δήλωση ο Ελευθεριάδης.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Ελευθεριάδης αποτελούσε την πρώτη επιλογή για να αναλάβει το πόστο του γυμναστή, προτού γίνει η σχετική πρόταση από τον Ουζουνίδη. Απλά η εισήγηση του Έλληνα τεχνικού, διευκόλυνε την επιστροφή του Ελευθεριάδη στην ομάδα.

Είναι δικαίωμα του καθενός να αντιλαμβάνεται κατά το δοκούν την ηθική. Όσο ηθικό είναι πάντως να πράττεις ότι ακριβώς και ο άνθρωπος που σου εμπιστεύτηκε μία θέση, άλλο τόσο ανήθικο είναι να εγκαταλείπεις μία ομάδα, εννιά αγωνιστικές πριν το φινάλε της περιόδου.

Η απώλεια είναι σημαντική, αφού οι ικανότητες του Ελευθεριάδη δεν αμφισβητούνται. Γι’ αυτό και στην BLUEARENA, όταν είχε ανακοινωθεί η επιστροφή του στον Ηρακλή (τρία χρόνια μετά την άκομψη απομάκρυνσή του από τον Μπέο), κάναμε λόγο για μία εξαιρετική επιλογή. Αντικαταστάτης του μέχρι το φινάλε της περιόδου θα είναι ο Μπάμπης Μαυρίδης, νυν τεχνικός της ομάδας Κ17.

Σχετικά Άρθρα

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top