“Από την Κυριακή εξασφαλίζουμε την αδειοδότηση”

Ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή για να στηρίξει την πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων, ώστε η ΠΑΕ να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στο ζήτημα της αδειοδότησης, εξέδωσε η …

Ηρακλής

Ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή για να στηρίξει την πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων, ώστε η ΠΑΕ να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στο ζήτημα της αδειοδότησης, εξέδωσε η κυανόλευκη εταιρία. Με 15 ευρώ σε καθένα από τα επόμενα παιχνίδια, οι οπαδοί του Ηρακλή καλούνται να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ανάλογο με αυτό που στάλθηκε τον περασμένο Ιούνιο. Παράλληλα διευκρινίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά, για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν τα 15 ευρώ.

“Ο αγώνας για τον ΗΡΑΚΛΗ μας συνεχίζεται, το ίδιο εντατικός, το ίδιο κρίσιμος. Για μια ακόμη φορά, μοναδικός σύμμαχος, μοναδικός συμπαραστάτης της ομάδας, ο ίδιος ο κόσμος της. Ο κόσμος, που το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της ελληνικής επικράτειας, προκειμένου να διατρανώσει το δίκαιο αίτημα της επιβίωσης του ιστορικότερου Συλλόγου αυτής της χώρας και είναι αυτός, ο ίδιος στυλοβάτης κόσμος, που δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να του “προσφέρει” ένα ανάλογο καλοκαίρι και φέτος.

Για μια ακόμη φορά, λοιπόν, ο Ηρακλειδέας καλείται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και, παρά τους χαλεπούς καιρούς σε οικονομικό επίπεδο, με την αγάπη, τη λατρεία, το πάθος και την πίστη του στην ομάδα, θα της δώσει ζωογόνο δύναμη και για τη νέα αδειοδότηση. Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (Κυριακή 13/02, 15:00), η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ καλεί τον κόσμο της ομάδας να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της συμμετοχής και της οικονομικής ενίσχυσης, ενόψει της νέας αδειοδότησης, με την αγορά εισιτηρίου γενικής εισόδου 15 ευρώ (θα ισχύσει για τους υπολειπόμενους εντός Καυτανζογλείου αγώνες), ώστε να δημιουργηθεί μια ταμειακή παρακαταθήκη, για τον μεγάλο στόχο του ΗΡΑΚΛΗ: την επιβίωση και την αγωνιστική συνέχεια.

Σαφώς και δεν απενεργοποιούνται τα εισιτήρια διαρκείας, όμως, είναι τεράστια η ανάγκη προστασίας της προοπτικής της ομάδας. Είναι τεράστια η ανάγκη να προσφέρουμε αυτά τα 15 ευρώ της αυτάρκειας και της αυτονομίας του ΗΡΑΚΛΗ μας.

Από την Κυριακή εξασφαλίζουμε την αδειοδότηση. Εμείς, ο κόσμος, θα πάρουμε την άδεια συμμετοχής της ομάδας μας στη Super League 2011-2012. ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει επιλέξει να μην συμμαχήσει με κανέναν, στηριζόμενος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στον κόσμο του. Συμμετέχω, στηρίζω, εξασφαλίζω την αδειοδότηση, λοιπόν. Αυτό είναι το σύνθημά μας. Δίνουμε στην ΠΑΕ την αυτοτέλεια, που απαιτείται και στον ΗΡΑΚΛΗ το μέλλον, που του ανήκει. Ολοι με εισιτήριο γενικής εισόδου στο Καυτανζόγλειο. 15 ευρώ, για έναν μεγάλο αγώνα, για μια μεγάλη προοπτική”.

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top