Το σχόλιο του Παναγιώτη Διλμπέρη

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης βρέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Σαββάτου και την εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή επί του …

Ηρακλής

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης βρέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Σαββάτου και την εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή επί του Πανσερραϊκού. Ο 36χρονος τεχνικός σημείωσε στην BLUEARENA:


«Ήταν μια κομβική νίκη, από πολλές απόψεις και θεωρώ ότι, από εδώ και πέρα, δύσκολα θα μπει σε περιπέτειες η ομάδα. Ο αγώνας κρίθηκε στο γεγονός ότι υπερτερούσαμε σε επίπεδο, όσον αφορά σε συγκεκριμένους παίκτες, έναντι αντιπάλων τους του Πανσερραϊκού. Σολτάνι, Μάρα και Μαχόπ αναστάτωσαν την άμυνα των γηπεδούχων και αποδείχθηκε – για μια ακόμη φορά – το γεγονός ότι το ελαφρύ σχήμα, απέναντι σε βαριές άμυνες, είναι η λύση για το φετινό Ηρακλή.


Σημαντική η συμβολή του Γιώργου Παράσχου, με τις πετυχημένες εσωτερικές ανακατατάξεις στο σχήμα (χαρακτηριστική αυτή με τον Αραμπατζή), αποδεικνύοντας ότι είχε διαβάσει εξαιρετικά τον αντίπαλο, την ομάδα του και τον αγώνα γενικότερα.


Μετά το 0-2 δεν θα έπρεπε ούτε να κινδυνεύσουμε, ούτε να αγχωθούμε, ωστόσο ήταν λανθασμένη η επιλογή του να εξακολουθήσουμε – και με τα δύο γκολ υπέρ μας – να πιέζουμε ψηλά, αφήνοντας κενά πίσω. Είναι στοιχείο, που πρέπει να προσεχθεί, καθώς δεν έχουμε τις δυνατότητες πρέσινγκ υπό όλες τις συνθήκες και σε όλη την διάρκεια του αγώνα, όπως θα ήταν το ιδανικό», ήταν το σχόλιο του Παναγιώτη Διλμπέρη.

Σχετικά Άρθρα

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top