“Να δώσουμε κάτι παραπάνω”

Στις Σέρρες ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες για το διάστημα που έπαιξε. Με πέναλτι πέτυχε και το 0-2. Ο Μπογκντάν Μάρα έδωσε συνέντευξη (7/2) …

Ηρακλής

Στις Σέρρες ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες για το διάστημα που έπαιξε. Με πέναλτι πέτυχε και το 0-2. Ο Μπογκντάν Μάρα έδωσε συνέντευξη (7/2) στον “Libero 107,4”.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Ρουμάνος μέσος τόνισε: “Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα, για δύο λόγους κυρίως. Πρώτα από όλα ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη μας και μετά για τους 3 βαθμούς, που είναι απαραίτητοι καθώς φέτος όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά. Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες και κάθε βαθμός μετράει για την συνέχεια».

Συνεχίζοντας είπε επίσης: “Όλοι στην ομάδα γνωρίζαμε την κατάσταση και ξέραμε την κρισιμότητα του αγώνα, έτσι όλα τα παιδιά έκαναν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να έρθει η νίκη».

Μιλώντας για τον έντονο πανηγυρισμό του, ανέφερε τα εξής: «Ήθελα να χαρίσω το γκολ στους οπαδούς μας, παίζαμε εκτός έδρας αλλά νοιώθαμε σαν στο σπίτι μας, γέμισαν το γήπεδο και έδειξαν για άλλη μια φορά πόσο αγαπούν την ομάδα. Κι εγώ αγαπώ την ομάδα και τα χρώματα του Ηρακλή, που είναι ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου. Είμαι λιγότερο από ένα χρόνο στην ομάδα αλλά έχω αγαπήσει τον σύλλογο και τους φίλους της ομάδας και νοιώθω πολύ καλά που είμαι εδώ, νοιώθω κι εγώ σαν οπαδός του Ηρακλή».

Για το γεγονός ότι τελευταία αμφισβητήθηκε από κάποιους, ο Μπογκντάν Μάρα είπε: «Νοιώθω ότι οι περισσότεροι με αγαπούν και μου το δείχνουν, αυτό ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μου, πράγματι όμως τελευταία υπήρξαν και λίγοι που με αμφισβήτησαν αλλά δεν με επηρέασε. Η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα για τον Ηρακλή, το καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο και δεν έγινε σωστή προετοιμασία, αυτό πρέπει να το υπολογίζουν όλοι στις κρίσεις τους. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα η ομάδα να έχει μια αστάθεια στην απόδοσή της και αυτό φυσικά επηρεάζει και την απόδοση των παικτών. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα αυτό το καλοκαίρι, η ομάδα δεν μπορεί να βγάλει 90 λεπτά καλής απόδοσης, δεν έχουν μπει οι σωστές βάσεις για αυτό. Αυτός είναι ο λόγος που η ομάδα και οι παίκτες δεν μπορούν να έχουν σταθερά καλή απόδοση, και προσωπικά θεωρώ πολύ φυσιολογικά τα σκαμπανεβάσματα που έχουμε όλοι φέτος».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: “Φέτος με ομάδες αυτού του επιπέδου είχαμε κάποια προβλήματα στην έδρα μας και δεν ξέρω που οφείλεται, ίσως να μην είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση. Τώρα όμως πήραμε μια εκτός έδρας νίκης, που μας γέμισε αυτοπεποίθηση και δεν ξέρω πως αλλά πρέπει να κερδίσουμε τον Αστέρα Τρίπολης στην έδρα μας τώρα. Θα μας βοηθήσει φυσικά και ο κόσμος, που είναι δίπλα μας κάθε φορά αλλά θα πρέπει κι εμείς να προσπαθήσουμε πιο πολύ, να τρέξουμε πιο πολύ, να δώσουμε κάτι παραπάνω».

Ερωτηθείς για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται ανέφερε: «Στις Σέρρες έπαιξα αριστερά και είναι μια θέση που μου αρέσει να παίζω, όπως μου αρέσει να αγωνίζομαι και πίσω από τον Γιάκομπ, μπορώ όμως να παίξω και στη δεξιά πλευρά. Όπου με βάλει ο προπονητής μου θα αγωνιστώ, ακόμη και τερματοφύλακας θα παίξω, εγώ αυτό που θέλω είναι να παίζω συνέχεια».

Τέλος, για τον πρώην προπονητή του σχολίασε τα εξής: «Ο κ. Ουζουνίδης ήταν καλός προπονητής, ήρθε όμως σε δύσκολη εποχή για την ομάδα. Προσπάθησε να δουλέψει σωστά και να δώσει ό,τι καλύτερο μπορούσε στην ομάδα, νομίζω ότι δεν έφταιγε αυτός απλά ήρθε σε μια πολύ δύσκολη εποχή για την ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Παπαβραμίδης: “Κάποιοι θέλουν να αφανίσουν για πάντα τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Πολύ κοντά στο… “ήλθον, είδον και απήλθον” ο Παπαβραμίδης…

Ποδόσφαιρο

Back to Top