Με το μυαλό στον Αστέρα Τρίπολης

Στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας πέρασε το ενδιαφέρον όλων στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή και αυτή έχει να κάνει με την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα …

Ηρακλής

Στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας πέρασε το ενδιαφέρον όλων στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή και αυτή έχει να κάνει με την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, στο Καυτανζόγλειο (13/02, 15:00).

Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι “κυανόλευκοι” επανήλθαν με απογευματινή προπόνηση στην Μίκρα, με πρόγραμμα κοινό, τόσο για τους βασικούς του αγώνα των Σερρών, όσο και για τους υπολοίπους.

Ο Βικτοράς Γιάκομπ ακολούθησε πρόγραμμα γυμναστηρίου και ατομικής προπόνησης και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να περάσει στους ρυθμούς της ομάδας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν, επίσης, οι Στέλιος Ηλιάδης και Ρόμπερτ Σζοτ.

O Νίκος Αραμπατζής παρέμεινε στο σπίτι, λόγω ίωσης, που τον ταλαιπωρεί. Το διάστημα μέχρι τον επόμενο αγώνα είναι τέτοιο, που να μην τίθεται ζήτημα μη ετοιμότητας του παίκτη.

Με την ομάδα προπονήθηκε κανονικά ο Χοσέμι, του οποίου η άδεια ολοκληρώθηκε.

Αύριο, Τρίτη 07/02, η ομάδα θα προπονηθεί στην Μίκρα, στις 11:00. 

Εργομετρικά για Ζοέλ και Σάνι

Δύο από τους νεομεταγραφέντες στην ομάδα, ο Joel Epalle και ο Sani Kaita ‘χρωστούσαν’ εργομετρικές εξετάσεις. Συνεπώς, σήμερα το πρωί, υποβλήθηκαν στον εργομετρικό έλεγχο και έληξε η εκκρεμότητα αυτή. Οι δυο τους συμμετείχαν κανονικά, το απόγευμα, στο πρόγραμμα προπόνησης.

Σχετικά Άρθρα

Λάκης Παπαϊωάννου και Κώστας Αϊδινίου συμμετείχαν στον καθαρισμό της Γούναρη

Ποδόσφαιρο

Χαΐτογλου: “Καμία κυβέρνηση δεν αποκατέστησε τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Μαντζανάς: “Ήπιαμε έναν καφέ με τον Παπαβραμίδη και του είπα “όχι” για τον ΑΦΜ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top