Μαχόπ: “Μπράβο Σολτάνι…”

Ο Ενγκουάτ Μαχόπ έδωσε πολλά μπράβο στον Καρίμ Σολτάνι για το 0-1. Ο Καμερουνέζος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τοπν Ηρακλή, σε δηλώσεις όμως …

Ηρακλής

Ο Ενγκουάτ Μαχόπ έδωσε πολλά μπράβο στον Καρίμ Σολτάνι για το 0-1. Ο Καμερουνέζος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τοπν Ηρακλή, σε δηλώσεις όμως που έκανε απευθύνθηκε στον συμπαίκτη του για την ασίστ που του έδωσε. Αλλωστε το έδειξε και με τον πανηγυρισμό του. «Είμαι χαρούμενος που πέτυχα γκολ στην τρίτη συμμετοχή μου στην ενδεκάδα της ομάδας. Πάντα το πρώτο γκολ είναι σημαντικό, καθώς σε βοηθάει για τη συνέχεια. Βέβαια στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας μου ανήκει στον Σολτάνι».

Κι όσο για τη σημασία της νίκης δεν έκρυψε πως: «Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι, καθώς με τους βαθμούς που πήραμε ξεφύγαμε από το… κόκκινο του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο η προσπάθειά μας δεν σταματά εδώ, πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι, ώστε να πάρουμε και σε αυτό την νίκη». Ο Μαχόπ τέλος υπογράμμισε για την προσαρμογή του στον Ηρακλή πως το κλίμα που έχει συναντήσει μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ομάδας θα συμβάλλει στο να είναι σύντομα 100% έτοιμος.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top