Έξω ο Ντάνι, μέσα ο Χοσέμι-Δίλημμα για Παράσχο

Μία προσθήκη και μία απουσία θα μετρά η ομάδα, όσον αφορά στο επίπεδο των τιμωριών από κίτρινες κάρτες, για τον επικείμενο αγώνα με τον Αστέρα …

Ηρακλής

Μία προσθήκη και μία απουσία θα μετρά η ομάδα, όσον αφορά στο επίπεδο των τιμωριών από κίτρινες κάρτες, για τον επικείμενο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα, ο Ντάνι είχε δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στον αγώνα της Κυριακής, με την πελοποννησιακή ομάδα, για τη συμπλήρωση τεσσάρων καρτών, ενώ, στον αντίποδα, ο Χοσέμι, εξέτισε αντίστοιχη ποινή στην αναμέτρηση των Σερρών και συμπεριλαμβάνεται εκ νέου στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.


Για τη θέση του Πορτογάλου αμυντικού μέσου φαίνεται να προκύπτουν αξιόλογες λύσεις, καθώς ο Αραμπατζής τα πήγε περίφημα στις Σέρρες ως ανασταλτικός χαφ, ο Παπαστεριανός έδειξε ότι γύρισε σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ υπάρχει ο Γκαρσία και η προοπτική ντεμπούτου του Καϊτά, ο οποίος δείχνει αρκετρά ετοιμοπόλεμος.


Όσο για την επιστροφή του Ισπανού στην άμυνα, ο Γιώργος Παράσχος θα κληθεί μέσα στην εβδομάδα να απαντήσει στο δίλημμα “Κατσαμπής ή Κατσικάς”


 

Σχετικά Άρθρα

Παπαβραμίδης: “Κάποιοι θέλουν να αφανίσουν για πάντα τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Πολύ κοντά στο… “ήλθον, είδον και απήλθον” ο Παπαβραμίδης…

Ποδόσφαιρο

Ο μεγάλος σολίστ του μπουζουκιού, Δ. Χιονιάς, αφιερώνει “πενιές” στον Βάσια!

Ποδόσφαιρο

Μυροφορίδης: “Ο Ηρακλής βίωσε όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου!”

Ποδόσφαιρο

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top