Ο Μπόουλντιν φοβάται για τη φήμη του

Εδώ και μερικές ημέρες ο Ματ Μπόουλντιν βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της τιμωρίας του λόγω χρήσης απογορευμένων ουσιών. Ο Αμερικανός …

Ροπαλιές

Εδώ και μερικές ημέρες ο Ματ Μπόουλντιν βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της τιμωρίας του λόγω χρήσης απογορευμένων ουσιών. Ο Αμερικανός άσος δεν είναι στεναχωρημένος μόνο από τον τρόπο που αποχώρησε από τον Ηρακλή, αλλά τον απασχολεί η φήμη του…
Την ώρα που οι κυανόλευκοι αγωνιζόντουσαν στα Ιλίσια κόντρα στον Ηλυσιακό, ο Μπόουλντιν ήταν θεατής στον αγώνα τον κολεγίου του, του Γκονζάγκα, με το Μέμφις και εκεί είχε την ευκαιρία να μιλήσει με παλιούς του γνωστούς, αλλά και να πει τον… πόνο του σε δημοσιογράφους (σχετικό δημοσίευμα στο spokesman.com). Ο Αμερικάνος γκαρντ ακόμη δεν μπορεί να χωναίψει αυτό που του συνέβη: “Οι βιταμίνες που έπαιρνα και που τις είχα αγοράσει από τις ΗΠΑ, δεν είναι τίποτα περισσότερο από συμπλήρωμα διατροφής και στην Αμερική υπάρχει παντού. Και τις λάμβανα καιρό πριν φύγω για την Ευρώπη και σε όσους ελέγχους πέρασα, δε με βρήκαν θετικό. Αυτή η ουσία είναι απαγορευμένη στην Ευρώπη, ωστόσο υπάρχει ακόμη και σε τονωτικά ποτά”. Εξιστόρησε και τις στιγμές που βίωσε όταν αποκαλύφθηκε το θέμα: “Άρχισα να ακούω από διάφορους ότι κάποιος από τους τέσσερις ξένους της ομάδας είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ κι ένιωθα άσχημα. Όταν τελικά μου είπαν πως ήμουν εγώ, τρελάθηκα…”
Ο Μπόουλντιν αναφέρθηκε στο αν αυτό μπορεί να επηρεάσει την καριέρα του και είπε: “Όταν ο κόσμος ακούει πως κάποιος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ σκέφτεται το χειρότερο, ναρκωτικά, στεροειδή και άλλα τέτοια. Αλλά στην περίπτωσή μου, είναι πολύ διαφορετικό. Γι’αυτό είμαι τόσο στεναχωρημένος κι εκνευρισμένος. Δε θέλω να πιστεύει ο κόσμος τα χειρότερα για μένα. Δεν το έκανα επίτηδες για να κερδίσω κάτι”.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που φιλοξενείται στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα των ΗΠΑ, ο Μπόουλντιν δε ζήτησε να εξεταστεί το δεύτερο δείγμα, ενώ αναφέρει πως πριν αποκαλυφθεί πως ήταν θετικός στον έλεγχο ντόπνινγκ, υπήρχε περίπτωση είτε να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή είτε να φύγει με προορισμό άλλη ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top