Ο κόσμος έδωσε ένα ακόμη ρεσιτάλ

Ο κόσμος έδωσε και στις Σέρρες το δικό του ρεσιτάλ. Το γεγονός ότι η ΠΑΕ Πανσερραϊκός δεν έδωσε εισιτήρια, μην μένοντας συνεπής στον πνεύμα της …

Ηρακλής

Ο κόσμος έδωσε και στις Σέρρες το δικό του ρεσιτάλ. Το γεγονός ότι η ΠΑΕ Πανσερραϊκός δεν έδωσε εισιτήρια, μην μένοντας συνεπής στον πνεύμα της ανταποδοτικότητας από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, δεν εμπόδισε του φίλους του Ηρακλή να πάνε στις Σέρρες και να κάνουν και πάλι την ομάδα να νιώθει ότι δεν παίζει μόνη της.

Ο κόσμος αρκετή ώρα πριν από το παιχνίδι έκανε αισθητή την παρουσία του στις Σέρρες ενώ και κατά τη διαδρομή τα αυτοκίνητα με τα κασκόλ έδιναν το δικό τους χρώμα. Ο βασικός πυρήνας του κόσμου ήταν στην κεντρική θύρα, απέναντι από τους πάγκους αλλά αρκετοί ήταν και οι φίλαθλοι της ομάδας που βρισκόταν, επίσης στην κεντρική θύρα, από την πλευρά προς το πέταλο που έμεινε κλειστό από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός αντί να φιλοξενήσει εκεί τον κόσμο του Ηρακλή.

Και πράγματι, τι απορία; Από τη στιγμή που έγινε αντιληπτό και από τους ανθρώπους της Πανσερραίκού και από αυτούς της Αστυνομίας ότι υπήρχε πολύς κόσμος του Ηρακλή στις Σέρρες προτιμήθηκε να βάλει τους φιλάθλους στην κεντρική θύρα, δίπλα-δίπλα δηλαδή με αυτούς των γηπεδούχων αντί να ανοίξει, έστω και την τελευταία στιγμή, το πέταλο. Απορίας άξιον… Ο κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο παίρνοντας τα εισιτήρια χωρίς να τον σταματήσει η μη διάθεση εισιτηρίων από τους γηπεδούχους (προσπέρασε και τις όποιες αντεγκλήσεις από την Αστυνομία μιας και υπάρχουν στοιχεία για το πώς κάποιοι εμποδίστηκαν με εισιτήριο να μπούνε στο γήπεδο και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε).

Έτσι λοιπόν, στην κεντρική θύρα συνέβη το εξής: Φίλαθλοι του Ηρακλή να είναι στις δύο άκρες της, έχοντας απλώσει και τα πανό και στο κέντρο της θύρας, ανάμεσά τους δηλαδή, να είναι οι φίλοι του Παναερραϊκού. Μεταξύ των φίλων των δύο ομάδων δεν έγινε απολύτως τίποτα. Αυτοί βέβαια που μόνο ακούγονταν στο γήπεδο ήταν οι φίλοι του Ηρακλή που από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν σταμάτησαν να ενισχύουν με τις φωνές και τα συνθήματα την προσπάθεια των παικτών.

Επίσης, φίλοι του Ηρακλή, βρισκόταν και σε ένα τρίτο σημείο του γηπέδου, πίσω από τον πάγκο του Ηρακλή και προς το σημείο όπου ήταν το κλειστό πέταλο. Απέναντι δηλαδή από τους υπόλοιπους. Δεν ήταν λίγες οι φορές ανταλλαγής συνθημάτων και η ιαχή “Ηρακλής” ακουγόταν από πολλά σημεία του γηπέδου. Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο κόσμος ήταν εκεί και έδωσε το δικό του ρεσιτάλ.

Σχετικά Άρθρα

Παπαβραμίδης: “Κάποιοι θέλουν να αφανίσουν για πάντα τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Πολύ κοντά στο… “ήλθον, είδον και απήλθον” ο Παπαβραμίδης…

Ποδόσφαιρο

Ο μεγάλος σολίστ του μπουζουκιού, Δ. Χιονιάς, αφιερώνει “πενιές” στον Βάσια!

Ποδόσφαιρο

Μυροφορίδης: “Ο Ηρακλής βίωσε όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου!”

Ποδόσφαιρο

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top