«Την κατάλληλη ώρα» (video)

Ο Γιώργος Παράσχος ξεκίνησε με το.. δεξί τις υποχρεώσεις του στον πάγκο του Ηρακλή. Ο Καστοριανός είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος, χωρίς ωστόσο να …

Ηρακλής

Ο Γιώργος Παράσχος ξεκίνησε με το.. δεξί τις υποχρεώσεις του στον πάγκο του Ηρακλή. Ο Καστοριανός είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος, χωρίς ωστόσο να «πετάει στα σύννεφα». Ο 59χρονος κόουτς δήλωσε αρχικά:

«Σε ένα πολύ καθοριστικό ματς καταφέραμε και πήραμε τους τρεις πόντους. Ήταν η πρώτη νίκη και ήρθε θεωρώ την κατάλληλη ώρα».

Αναφορικά με την εικόνα της αναμέτρησης ο έμπειρος προπονητής τόνισε: «Ήμασταν παρά πολύ καλοί στο πρώτο μέρος. Ίσως αν δεν υπήρχε η διακοπή να τελειώναμε νωρίτερα το ματς, διότι είχαμε πιάσει εξαιρετικό ρυθμό. Στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε πίεση και δεν διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε το ματς. Ήταν αναγκαίο να έχουμε για περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια μας».

Ερωτηθείς, αν το αποτέλεσμα δίνει άλλη ψυχολογία, είπε: «Είναι μια αφετηρία για μια καλή συνέχεια. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο κι όλα κερδίζονται με κόπο και ιδρώτα».

Ταυτόχρονα, ο Παράσχος αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα, υπογραμμίζοντας: «Καθοριστικό είναι και το παιχνίδι που ακολουθεί με την Τρίπολη. Εκεί θα ξεκαθαρίσει και ποιος είναι ο στόχος του Ηρακλή».

Τέλος, ο 59χρονος τεχνικός μίλησε και για το σύστημα που είχε μια διαφοροποίηση, καθώς υπήρχε στο γήπεδο ένας ανασταλτικός μέσος, λέγοντας: «Το δοκιμάζαμε όλη την εβδομάδα. Έπαιξε σημαντικό ρόλο και μας βοήθησε σημαντικά».

http://www.youtube.com/watch?v=lEdyQ7hnu3Q

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top