Προάγγελος παραίτησης από Καλαφατάκη

Είναι μάλλον αναμενόμενη αυτή η αντίδραση του Γιώργου Καλαφατάκη. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηλυσιακό, ο Χανιώτης τεχνικός ήταν αινιγματικός για το μέλλον …

Ηρακλής

Είναι μάλλον αναμενόμενη αυτή η αντίδραση του Γιώργου Καλαφατάκη. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηλυσιακό, ο Χανιώτης τεχνικός ήταν αινιγματικός για το μέλλον του στον πάγκο των κυανόλευκων.

Ο Καλαφατάκης είπε συγκεκριμένα: Νομίζω ότι για να δείξουμε αυτό το θέαμα δεν χρειαζόταν προπονητής στον πάγκο. Ντρέπομαι και λυπάμαι που για 39 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα ήμουν όρθιος προσπαθώντας να αλλάξω κάτι. Η κατάσταση στον Ηρακλή είναι πολύ κακή και παρά την προσπάθεια κάποιων ανθρώπων δεν αλλάζει.

Όλη την εβδομάδα υπήρξαν πιέσεις μέχρι και απειλές αλλά αυτό που παρουσιάσαμε σήμερα είναι ντροπή για όλους. Δεν νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω κάτι στην ομάδα, παρότι έχω αναλάβει δυσκολότερες δουλειές και τα έχω βγάλει πέρα. Όμως να είμαι μακριά από την οικογένεια μου για να παρουσιάζει αυτή η ομάδα τέτοιο θέαμα, δεν είναι κάτι που μπορώ να δεχτώ».

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top