Το Topino σε πάει Ιβανώφειο

Το Topino και η ΚΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης σου δίνουν την ευκαιρία να βρεθείς στο Ιβανώφειο και να υποστηρίξεις την αγαπημένη σου ομάδα!Από σήμερα και μέχρι …

Ηρακλής

Το Topino και η ΚΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης σου δίνουν την ευκαιρία να βρεθείς στο Ιβανώφειο και να υποστηρίξεις την αγαπημένη σου ομάδα!
Από σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, το αγαπημένο σου Topino χαρίζει σε δέκα τυχερούς νικητές από ένα διπλό εισιτήριο για τον αγώνα με το Περιστέρι, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου.

Πώς δηλώνω συμμετοχή;


Ανέβασε ένα post για την αγαπημένη σου ομάδα στο wall του
topino στο facebook και μάζεψε τα περισσότερα likes !!!

Πώς θα κερδίσω?

Οι 10 τυχεροί φίλοι του
topino που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes στο post τους κερδίζουν από ένα διπλό εισιτήριο!

Μπάσκετ και topino

Αν τα μοιράζεσαι με καλούς φίλους η απόλαυση είναι διπλή! Η συμμετοχή λήγει στις 7 Φεβρουαρίου, καλή επιτυχία.
TOPINO your drink your style!
Το αγαπημένο σοκολατούχο γάλα Topino της ΜΕΒΓΑΛ έρχεται και πάλι να ταράξει τα νερά της… milkbiz με super αθλητική διάθεση που θα συζητηθεί και θα αγαπηθεί από όλους. Χρώματα έντονα και σοκολατένια δημιουργούν μια ακατανίκητη επιθυμία να το απολαύσεις στη στιγμή μέσα στο γήπεδο! Το Topino, το αξεπέραστο σοκολατούχο γάλα της ΜΕΒΓΑΛ, συνδυάζει ενέργεια με ελάχιστα λιπαρά και υπέροχη γεύση. Παράγεται από άπαχο γάλα με κακάο και ξεχωρίζει για τη μοναδική, πλούσια σοκολατένια γεύση. Είναι υγιεινό, θρεπτικό και παρασκευάζεται με όλη τη φροντίδα και την εγγύηση της ΜΕΒΓΑΛ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top