Ντρόμπνιακ: «Ξεχωριστή εμπειρία στον Ηρακλή»

Ο Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ έφτασε στο Ιβανώφειο και προπονείται για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες στον Ηρακλή. Και όπως είπε ο Μαυροβούνιος άσος η …

Ηρακλής

Ο Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ έφτασε στο Ιβανώφειο και προπονείται για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες στον Ηρακλή. Και όπως είπε ο Μαυροβούνιος άσος η παρουσία του στους κυανόλευκους.

Ο Ντρόμπνιακ που θα ενισχύσει τον Ηρακλή από το αυριανό κιόλας παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, στις δηλώσεις του στάθηκε στους λόγους που τον έκαναν να δεχθεί την πρόταση της ομάδας. Όπως χαρακτηριστικά είπε «Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα. Δεν το σκέφτηκα πολύ για να πω το «ναι» στην πρόταση που μου έγινε. Ήθελα να παίξω ξανά μπάσκετ, μου ήρθε η πρόταση από τον Ηρακλή που παίζει στην Α1 της Ελλάδας που μου αρέσει πολύ αλλά είναι και στη Θεσσαλονίκη, μια πολύ όμορφη πόλη που είναι και κοντά στο Βελιγράδι».

Για τον πολύπειρο άσο η παρουσία του στο Ιβανώφειο θα τον φέρει και πάλι κοντά με έναν καλό του φίλο, τον Βλάντο Πέτροβιτς, με τον οποίον είχαν θερμό εναγκαλισμό αλλά και τον γνωστό τριπλό σέρβικο ασπασμό και τόνισε χαρακτηριστικά: «Με τον Βλάντο είμαστε φίλοι 15 χρόνια. Μιλήσαμε πριν έρθω και μου είπε ορισμένα πράγματα».

Για το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί φέτος και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, επισήμανε: «Μπορεί να μην είμαι στην τέλεια φυσική κατάσταση, αλλά έκανα προπονήσεις και είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Παιχνίδι με παιχνίδι θα αποκτώ και καλύτερο ρυθμό. Είχα κάποιες προτάσεις το προηγούμενο διάστημα, αλλά δεν ήταν ικανές να με κάνουν να τις αποδεχθώ».

Σχολιάζοντας το γεγονός πως οι κυανόλευκοι έχουν δύσκολο έργο για την παραμονή στην Α1, είπε: «Υπάρχουν αρκετοί αγώνες μέχρι το τέλος. Παίζουμε με τον Ηλυσιακό, ένα κρίσιμο ματς, αλλά δεν είναι το παν, αφού θα υπάρχει και συνέχεια».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top