“Κλείδωσε” η ενδεκάδα

Από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η απουσία του Βικτοράς Γιάκομπ από το παιχνίδι του Σαββάτου, ο Γιώργος Παράσχος κατέληξε και στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει …

Ηρακλής

Από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η απουσία του Βικτοράς Γιάκομπ από το παιχνίδι του Σαββάτου, ο Γιώργος Παράσχος κατέληξε και στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο (δεύτερο) ντεμπούτο του στον κυανόλευκο πάγκο.

Διατηρεί σχεδόν αναλλοίωτη την αμυντική γραμμή, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι του Μαρίνου Ουζουνίδη. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Πάμπλο Λίμα και Γιώργος Κυριαζής θα είναι οι πλάγιοι οπισθοφύλακες. Το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών θα συνθέσουν οι Τάσος Κατσαμπής και Γιώργος Κατσικάς, με τον αρχηγό του Ηρακλή να καλύπτει το κενό του τιμωρημένου Χοσέμι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δυο τους έπαιξαν στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό και τα πήγαν περίφημα.

Η τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται από τους Ντάνι, Πίτου και Μάρα. Ο Ρουμάνος θα κινείται μπροστά από τους δύο, σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο, κοντά στον Σολτάνι που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μαχόπ μετατοπίζεται στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ ο Αραμπατζής θα καλύπτει το δεξί. Πρόκειται για ένα σχήμα που θυμίζει αρκετά την ομάδα που αντιμετώπισε φέτος ο Παράσχος ως προπονητής της Ξάνθης.

Οι διαφορές εντοπίζονται στην αριστερή πλευρά (Κανακούδης-Ζοτ τότε, Λίμα-Μαχόπ τώρα) και στο δίδυμο των στόπερ (Χοσέμι-Κατσαμπής τότε, Κατσαμπής-Κατσικάς τώρα).

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top