Έτσι χάθηκε ο Μοσχάκης

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο Γιώργος Μοσχάκης συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Πρόκειται για ένα παιδί που πέρασε από όλα τα κλιμάκια …

Ροπαλιές

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο Γιώργος Μοσχάκης συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Πρόκειται για ένα παιδί που πέρασε από όλα τα κλιμάκια των ακαδημιών του συλλόγου και το καλοκαίρι το δίδυμο Μπουμπένκο-Καπαγιαννίδη αποφάσισε να το αφήσει ελεύθερο.

Θυμίζουμε ότι είχε λάβει μέρος σε δύο προετοιμασίες της πρώτης ομάδας και πέρσι παραχωρήθηκε δανεικός στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει έτοιμος να διεκδικήσει θέση στην βασική ενδεκάδα. Κάτι που είχε γίνει με επιτυχία στην περίπτωση του Γιώργου Κατσικά. Το καλοκαίρι επέστρεψε στον Ηρακλή, με τον Σλοβάκο τεχνικό να εισηγείται το νέο δανεισμό του σε σύλλογο Β’ ή Γ’ εθνικής. Ο 21χρονος μέσος αρνήθηκε και αρχικά ζήτησε να παραμείνει στον Ηρακλή, αφού πίστευε στην αξία του.

Ο Καπαγιαννίδης όμως του ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέση γι’ αυτόν στο ρόστερ που σχεδίαζε με τον Μπουμπένκο και γνωστοποίησε στην διοίκηση την απόφασή του να τον αφήσει ελεύθερο. Όπως και τελικά συνέβη, αφού από τη μία κανένας μέσα στην πρώτη ομάδα δεν μπορούσε να εκφέρει ασφαλή άποψη για την αξία του νεαρού (όσοι τον είχαν τσεκάρει, ήταν εκτός Ηρακλή) και από την άλλη στο μυαλό των διοικούντων κυριαρχούσε το ζήτημα της αδειοδότησης. Ο Μοσχάκης υπέγραψε στη Δόξα Δράμας, με την φανέλα της οποίας πραγματοποιεί εξαιρετικό πρωτάθλημα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του Άρη, με τον οποίο -φέρεται να- έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο τριών ετών.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον 20χρονο Νίκο Αγγελούδη, ο οποίος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος, εντάχθηκε στην δεύτερη ομάδα του Άρη και προ ολίγων ημερών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο 3,5 ετών με τους κίτρινους.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top