“Οχι” από Θεοδωρίδη, “ναι” από τον κόσμο…

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός δεν χορηγεί εισιτήρια στην πλευρά του Ηρακλή, αναφορικά με την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών το Σάββατο 05/02 (17:15). …

Ηρακλής

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός δεν χορηγεί εισιτήρια στην πλευρά του Ηρακλή, αναφορικά με την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών το Σάββατο 05/02 (17:15). Αυτό ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των γηπεδούχων, κ. Κουρτίδης, στη σύσκεψη επί θεμάτων ασφαλείας, που έλαβε χώρα σήμερα, στην έδρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, με την “κυανόλευκη” ΠΑΕ να εκπροσωπείται από τον Υπεύθυνο Ασφαλείας, Λαυρέντη Αργυρόπουλο.


Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Πέτρος Θεοδωρίδης δεν έκανε την έκπληξη και δεν χορήγησε εισιτήρια στους φίλους του Ηρακλής, μολονότι ζήτησε και πήρε για τους φίλους της ομάδας του στον αγώνα του Καυτανζογλείου, παίρνοντας σκυτάλη στην μικρότητα και στην ασυνέπεια από τον Πηλαδάκη και τη Λάρισα. Βεβαίως, οι φίλοι του Ηρακλή θα εκδράμουν κανονικά στις γειτονικές Σέρρες (με ιδιωτικά μέσα) και θα προμηθευθούν εισιτήρια από το γήπεδο, ώστε να βρεθούν στις εξέδρες και να συμπαρασταθούν στην ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top