Τώρα… κασκαντέρ, το καλοκαίρι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Η παραίτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη επιβεβαιώνει την άποψη πολλών, με την οποία συμφωνώ απολύτως, για τους Έλληνες προπονητές. “Υπάρχουν πολλοί, αλλά κανένας δεν είναι ικανός …

Η παραίτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη επιβεβαιώνει την άποψη πολλών, με την οποία συμφωνώ απολύτως, για τους Έλληνες προπονητές. “Υπάρχουν πολλοί, αλλά κανένας δεν είναι ικανός να διαχειριστεί σωστά και να αντέξει την πίεση μίας μεγάλης ομάδας”. Ο Ουζουνίδης δεν άντεξε την πίεση που πάντα θα υπάρχει σε μία ομάδα με τεράστια ιστορία και πολύ κόσμο.

Οι οπαδοί του Ηρακλή, δικαιολογημένα, ζητούν από την διοίκηση ένα ξένο τεχνικό με… βαρύ όνομα. Δυστυχώς όμως μέχρι το καλοκαίρι, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Από τη μία, κανένας τεχνικός εγνωσμένης αξίας δεν θα ερχόταν στον Ηρακλή, δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε της περιόδου, με την ομάδα να βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη, τη δεδομένη χρονική στιγμή η ΠΑΕ Ηρακλής δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις ενός ξένου προπονητή. Η επιλογή ενός τεχνικού με ειδικότητα τις… επικίνδυνες αποστολές, γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, για να οδηγήσει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, μοιάζει με μονόδρομο.

Το καλοκαίρι, με την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα της επόμενης περιόδου και την ΠΑΕ να έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, η διοίκηση οφείλει να ψάξει και να βρει ένα προπονητή εγνωσμένης αξίας, που θα αναλάβει το χτίσιμο της νέας ομάδας. Ενός προπονητή που θα αντέχει την πίεση μίας μεγάλης ομάδας.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top