Το “αντίο” του Μαρίνου

Δεν έδωσε πειστική απάντηση στο ερώτημα… “γιατί φεύγει;” ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του έξω από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Δήλωσε βέβαιος ότι η …

Ηρακλής

Δεν έδωσε πειστική απάντηση στο ερώτημα… “γιατί φεύγει;” ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του έξω από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Δήλωσε βέβαιος ότι η ομάδα θα βελτιώσει την βαθμολογική της θέση και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον άνθρωπο που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει.

“Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για τους λόγους που πήρα αυτή την απόφαση. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και όλοι να σταθούν στο πλευρό των παικτών. Οι αποδοκιμασίες των οπαδών δεν έχουν καμία σχέση με την απόφασή μου. Έδωσα ότι είχα για την ομάδα, με τις καλές και τις άσχημες στιγμές μου. Προσπαθήσαμε πολύ, δουλέψαμε πολύ όλο αυτό το διάστημα. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να παίρνεις αποφάσεις που θεωρείς ότι είναι οι κατάλληλες για την ομάδα. Η ομάδα θα ξεφύγει από τη δύσκολη θέση. Ήρθαν καλοί παίκτες. Εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρει ο νέος προπονητής και να πάρει η ομάδα τους βαθμούς που χρειάζεται. Η κατάσταση δεν είναι τόσο κακή, όσο παρουσιάζεται. Ομάδες που θεωρούνται εκπλήξεις στο πρωτάθλημα, απέχουν δύο βαθμούς από εμάς”, ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την ΑΕ Λεμεσού.

Για το πότε πήρε την απόφαση, είπε ότι… “Αισθανόμουν ότι δεν ήμασταν όλοι μαζί. Δεν ξυπνάς μία μέρα και λες ότι φεύγω. Οι διοικούντες είναι ακόμη άπειροι, αφού είναι η πρώτη τους χρονιά στην ομάδα. Έκαναν λάθη, αλλά δεν ήταν εσκεμμένα. Δεν είχαν ποτέ τους κακή πρόθεση. Ήθελαν να παραμείνω, αλλά πίστευα στην απόφασή μου”.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top