Στην Κλουζ ο Καπετάνος!

Με μια κίνηση “βόμβα”, όπως τη χαρακτηρίζει ο Τύπος στη Ρουμανία, ο Παντελής Καπετάνος είναι από σήμερα παίκτης της Κλουζ, υπογράφοντας συμβόλαιο για 3,5 χρόνια. Στις …

Ροπαλιές

Με μια κίνηση “βόμβα”, όπως τη χαρακτηρίζει ο Τύπος στη Ρουμανία, ο Παντελής Καπετάνος είναι από σήμερα παίκτης της Κλουζ, υπογράφοντας συμβόλαιο για 3,5 χρόνια.

Στις αρχές του μήνα, ο Καπετάνος είχε λύσει τη συνεργασία του με την Στεάουα Βουκουρεστίου, καθώς είχε άσχημες σχέσεις με τον πρόεδρό της, Τζίτζι Μπεκάλι. Αρκετές ομάδες από την Ελλάδα και την Κύπρο ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του. Την περασμένη εβδομάδα ο διεθνής φορ βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ανόρθωση, με τα κυπριακά ΜΜΕ να υποστηρίζουν μάλιστα ότι είχε υπογράψει έως το 2012.

Τελικά την Κυριακή η Ανόρθωση ανακοίνωσε επίσημα ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της και τη Δευτέρα ο πρώην κυανόλευκος επιθετικός συμφώνησε με την Κλουζ και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ρουμανικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της Κλουζ αναφέρει:

“Ο Παντελής Καπετάνος είναι το τελευταίο απόκτημα της CFR Cluj 1907. Ο 27χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια. Με την ελπίδα ότι θα ενταχθεί πολύ γρήγορα στην ομάδα μας, τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε επιτυχίες!”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top