ΠΣΑΚ κατά Ηρακλή και Σαρλή!

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Καλαθοσφαίρισης (ΠΣΑΚ) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται κατά του προέδρου της ΚΑΕ Ηρακλής, Μάκη Σαρλή. Στην ανακοίνωση αυτή, ο ΠΣΑΚ …

Ηρακλής

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Καλαθοσφαίρισης (ΠΣΑΚ) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται κατά του προέδρου της ΚΑΕ Ηρακλής, Μάκη Σαρλή.
Στην ανακοίνωση αυτή, ο ΠΣΑΚ παίρνει θέση στα όσα είπε ο Σαρλής μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ «καταλαβαίνουν την αγανάκτηση των παικτών του Ηρακλή». Ωστόσο, γίνεται μια περίεργη αναφορά περί ατιμωρησίας «για τα όσα έγιναν χθες στο Ιβανώφειο». Γεγονότα που δεν είδε κανείς… Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση, τονίζεται: «Όταν η φανέλα βρίσκεται έξω από το σορτς θεωρείται μεμπτό σύμφωνα με τους κανόνες του πρωταθλήματος. Το να απαιτείται να βγάλουν τις φανέλες τους οι επαγγελματίες παίκτες όμως παραμένει αναπάντητο. Και οι ομοφοβικές δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ Ηρακλής κ. Σαρλή φαίνεται ό,τι δεν ενοχλούν αυτούς που υποτίθεται πως ο ρόλος τους είναι να διοργανώνουν και να προστατεύουν το μπάσκετ. Ο ΠΣΑΚ καταλαβαίνει την αγανάκτηση των παικτών του Ηρακλή και καταδικάζει την στάση της επίσημης διοίκησης της ΚΑΕ και όσων την υποθάλπουν και την ανέχονται.
Αν οποιοσδήποτε απορεί για τα φαινόμενα βίας, έκδηλα η ανοχή και ατιμωρησία όλων όσων έλαβαν χώρα χθες στο Ιβανώφειο είναι μια απάντηση σε αυτό που ψάχνει. Ευθύνη δεν έχει μόνο ο απρόσωπος «φίλαθλος» κόσμος, αλλά τα συγκεκριμένα πρόσωπα και οι διοργανώτριες αρχές. Τέτοιες πρακτικές δεν προάγουν τον αθλητισμό, αλλά μετατρέπουν τα γήπεδα σε ρωμαϊκή αρένα. Επιτέλους οι αρμόδιοι φορείς καλείστε να αντιδράσετε, να διοικήσετε και να κυβερνήσετε! Εμείς μπορούμε μόνο να σας βοηθήσουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top