Η πρόταση σε Καρλίνιος

Για να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του Σάνι Καϊτά (έχουν σταλεί ήδη τα σχετικά έγγραφα στην ΕΠΟ), θα πρέπει να απελευθερωθεί θέση ξένου. Ο παίκτης που …

Ηρακλής

Για να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του Σάνι Καϊτά (έχουν σταλεί ήδη τα σχετικά έγγραφα στην ΕΠΟ), θα πρέπει να απελευθερωθεί θέση ξένου. Ο παίκτης που είναι προς αποχώρηση, είναι ο Καρλίνιος, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Νιγηριανό, ενώ έχει και το γνωστό πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Η ΠΑΕ Ηρακλής έχει καταθέσει μία συγκεκριμένη πρόταση στον Βραζιλιάνο, την οποία αναμένεται να αποδειχθεί, βοηθώντας την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Να διακοπεί η συνεργασία των δύο πλευρών και να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μέχρι το καλοκαίρι, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης (τα έξοδα θα τα αναλάβει ο Ηρακλής), ώστε να είναι πανέτοιμος για τη νέα περίοδο, όταν και θα τεθεί θέμα επανένταξής του στο κυανόλευκο ρόστερ, αφού θα απελευθερωθεί θέση ξένου, μιας και ο Καϊτά έρχεται ως δανεικός.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή με τον Καρλίνιος και ο Καϊτά θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top