Αλλεπάλληλες επαφές και ενίσχυση

Διαδοχικές ήταν οι συναντήσεις της διοίκησης της ΚΑΕ στη διάρκεια της ημέρας. Τα χρονικά περιθώρια για αποφάσεις πιέζουν αφόρητα και παράλληλα έγιναν ενέργειες για να …

Ηρακλής

Διαδοχικές ήταν οι συναντήσεις της διοίκησης της ΚΑΕ στη διάρκεια της ημέρας. Τα χρονικά περιθώρια για αποφάσεις πιέζουν αφόρητα και παράλληλα έγιναν ενέργειες για να πέσουν οι τόνοι.
Πέρα από το «μέτωπο» που άνοιξε με τον ΠΣΑΚ, οι ιθύνοντες της ομάδας έπρεπε να τρέξουν και τα υπόλοιπα ζητήματα. Έτσι, ο Γιώργος Καλαφατάκης συναντήθηκε με τους Μάκη Σαρλή και Γιώργο Γαλανό και μίλησαν για όλα. Κυρίως όμως για τη μεταγραφική ενίσχυση και κατέληξαν πως θα αποκτηθεί Αμερικανός ψηλός παίρνοντας πιθανότατα τη θέση του Κόλεμαν που δεν έχει αφήσει καθόλου καλές εντυπώσεις. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε συνάντηση της διοίκησης με τους οργανωμένους φιλάθλους.
Όσο για το θέμα του Τζάζβιν, αυτό δεν έχει κλείσει, καθώς θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Σήμερα, θυροκολλήθηκε εξώδικο στην οικία του Βόσνιου όπου τον καλούσαν σε απολογία. Μια κίνηση νομικού χαρακτήρα, όπως και όλες οι υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν. Βέβαια, δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top