Ήττα και παράπονα για το χάντμπολ

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία του αγώνα Δράμα-Ηρακλής, εξέδωσε το τμήμα χάντμπολ του συλλόγου. Οι κυανόλευκοι βρέθηκαν στο ίδιο έργο θεατές, …

Άλλα αθλήματα

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία του αγώνα Δράμα-Ηρακλής, εξέδωσε το τμήμα χάντμπολ του συλλόγου. Οι κυανόλευκοι βρέθηκαν στο ίδιο έργο θεατές, αφού και στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων ο Ηρακλής είχε σοβαρά παράπονα και μιλάει ξεκάθαρα για αλλοίωση αποτελέσματος.


Για την ιστορία ο Ηρακλής ηττήθηκε με 30-29. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Ο αγώνας ανάμεσα στη Δράμα και τον Ηρακλή , όπως και στην α’ αγωνιστική, είχε λάθους πρωταγωνιστές. Οι δύο κύριοι που παρίσταναν τους διαιτητές στην αναμέτρηση (οι κυριοι Μπουγιάκας και Χατζηπαναγιώτίδης) φρόντισαν με τις επικίνδυνες αποφάσεις τους να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα του αγώνα και να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.
Δεν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα που μας ενοχλεί, δεν εκδώσαμε καμιά ανακοίνωση μετά από άλλες ήττες που γνωρίσαμε στο πρωτάθλημα. Αυτό που μας ενοχλεί είναι η αδικία και οι πράξεις οι οποίες πάνε το χάντμπολ χρόνια πίσω. Ο αγώνας έχει βιντεοσκοπηθεί και αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο της φαρσοκωμωδίας που εκτυλίχτηκε στο κλειστό γήπεδο της Δράμας.»

Back to Top