Τα δάκρυ του Καλαφατάκη και το θαύμα

Συγκινημένος αλλά και πολύ επιθετικός για το θέμα της φυγής του Ερμίν Τζάζβιν, ήταν ο Γιώργος Καλαφατάκης μετά το τέλος του αγώνα. Ο Χανιώτης τεχνικός …

Ηρακλής

Συγκινημένος αλλά και πολύ επιθετικός για το θέμα της φυγής του Ερμίν Τζάζβιν, ήταν ο Γιώργος Καλαφατάκης μετά το τέλος του αγώνα.
Ο Χανιώτης τεχνικός δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας από εδώ και στο εξής. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για εμάς, όχι ότι οι άλλες ήταν εύκολες. Αλλά αυτό το παιχνίδι ήταν τελικός. Πρέπει να είχαμε πολλούς τελικούς μέχρι τώρα, αλλά αυτό ήταν ο μεγάλος τελικός. Ημασταν κατώτεροι των προσδοκιών τόσο του κόσμιου όσο και των δικών μας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορώ να πω ότι παίξαμε μπάσκετ. Λυγίσαμε από τα προβλήματα και την πίεση, ήμασταν πολύ χάλια. Ξέραμε ότι δεν είναι μόνο η βαθμολογική σημασία του αγώνα, αλλά ήταν σημαντικό και για τους φίλους της ομάδας. Τους στεναχωρήσαμε και σήμερα αλλά και μέχρι τώρα τους έχουμε δώσει μόνο πίκρες. Είναι φυσιολογική η πίεση που μας λύγισε. Δεν είναι μόνο ότι μας πούλησε ο Τζάζβιν και το παρασκήνιο που κρύβει αυτή η κίνηση. Η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια, έστω και με καθυστέρηση προσπαθεί να δώσει τα πάντα. Ο παίκτης είναι αδικαιολόγητος. Του δώσαμε δύο φορές λεφτά και δεν τα πήρε. άφησε την ομάδα και τους συμπαίκτες του. Μας ήρθε και το πρόβλημα του Μπόουλντιν. Δεν έχουμε προλάβει να βρούμε ομοιογένεια, λόγω των αλλαγών στο ρόστερ. Ο κόσμος θέλει να βλέπει τον Ηρακλή και να τον καμαρώνει. Δεν μπορεί να ξέρει τις συνθήκες και τι μπορεί να κάνει ο κάθε παίκτης. Για τις ήττες εδώ μέσα δε φταίνε τα παιδιά. Αν είχαν γίνει τα πράγματα σωστά, θα ήταν όλα διαφορετικά. Θόλωσαν. Αυτή η ατμόσφαιρα γύρισε μπούμερανγκ. Δυστυχώς πληρώνουμε λάθη. Δεν πίστευα αυτά που έβλεπα στο πρώτο ημίχρονο και δώσαμε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι που έκανε. Τι θα ξημερώσει αύριο, δεν ξέρω. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ήξερα που ερχόμουν όταν ανέλαβα και πιστεύω στην ομάδα, στον κόσμο. Μας έδωσαν σήμερα τέτοια δύναμη αλλά δεν την αντέξαμε. Μόνο με θαύμα θα σωθούμε. Ψάχνουμε το θαύμα».
Κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως ο κόσμος ζήτησε από τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες και είπε: «Είναι μέσα στη ζωή να μην ανταποκρίνεσαι. Τα παιδιά είναι σε κακή κατάσταση και γιατί τους ζήτησαν να βγάλουν τις φανέλες. Επειδή καμαρώνω για αυτό τον κόσμο είμαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση για να σχολιάσω το θέμα».
Οσο για το θέμα Τζάζβιν, έγινε επιθετικός: «Ξέρω ότι ο μάνατζέρ του μας απέφευγε, δεν απαντούσε τα τηλέφωνα και είπε στον Τζάζβιν να μην παίξει, επειδή έπρεπε να είναι απλήρωτος δύο μήνες για να φύγει. Του δώσαμε μία δόση με τρεις-τέσσερις μέρες καθυστέρηση, εγώ είπα στον ατζέντη για τις πληρωμές και πότε θα τις πάρει. Ήθελε να πάρει όλα τα λεφτά στις 28 του μήνα. Του δώσαμε και πάλι τα λεφτά την Παρασκευή, αλλά δεν τα πήρε. Και μας είπε πως ο μάνατζέρ του, του είπε να μην παίξει. Και το είδα γραμμένο σε μήνυμα. Μας επηρέασε αγωνιστικά. Χάσαμε και τον Μπόουλντιν από μια κακή λογική, επειδή οι λιποδιαλύτες απαγορεύονται στην Ελλάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top