ΠΑΕ: “Η μάχη συνεχίζεται…”

Μήνυμα συνέχισης της προσπάθειας, παρά τις αντιξοότητες σε αγωνιστικό επίπεδο, περνά η διοίκηση της ΠΑΕ, μέσα από το σημερινό (30/01) δελτίο Τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα, …

Ηρακλής

Μήνυμα συνέχισης της προσπάθειας, παρά τις αντιξοότητες σε αγωνιστικό επίπεδο, περνά η διοίκηση της ΠΑΕ, μέσα από το σημερινό (30/01) δελτίο Τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες περί μη συνταρακτικής αλλαγής στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα του δελτίου Τύπου:


“Η μάχη συνεχίζεται…


Ημέρα ανάπαυσης η σημερινή (30/01) για το ‘κυανόλευκο’ ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά την κακή εμφάνιση και το δυσάρεστο αποτέλεσμα στο σαββατιάτικο αγώνα. Το μήνυμα, που περνά η Διοίκηση, έχει να κάνει με την αποφασιστικότητα για συνέχιση της μάχης και την πίστη ότι η ομάδα θα ορθοποδήσει και με τη βοήθεια των προσφάτων μεταγραφικών προσθηκών, αλλά και με την επάνοδο κάποιων από τους πολλούς παίκτες, που έλειψαν στην τελευταία αναμέτρηση. Η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα, αυτόν του ερχομένου Σαββάτου (05/02, 17:15), στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, με τον Πανσερραϊκό, αρχίζει από αύριο, Δευτέρα 31/01, με προπόνηση στην Μίκρα (16:00)”.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top